PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да си направим пармезан
28 Февр.
Нина Норд
Кулинарни СъветиПодходящите подправки за ориз
24 Февр.
Нина Норд
Кулинарни СъветиКак да задушим зеленчуци
23 Февр.
1
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да размразяваме месотоПравилното размразяване на месото е много важно, за да се запазят вкусовите му качества. За да запазите вкусовите качества на месото, спазвайте няколко прости правила.
23 Февр.
Кои подправки за подходящи за супаЗа супите с месо са подходящи магданозът, куркумата, кърито, черният пипер, дафиновият лист, пащърнакът, индийското орехче, лютият червен пипер, босилекът.
22 Февр.
1
Как се прави украса за тортаИма много начини да се украси една торта. Могат да се използват различни плодове, целувки, шоколадови пръчици, смлени или цели парчета ядки, бисквити, бишкоти, украса от карамел и така нататък.
21 Февр.
2
По какво се познава качественото месоМесото с високо качество, тоест прясното месо, което гарантира приготвянето на вкусно и здравословно ястие, винаги е покрито със съвсем тънка коричка в бледорозов или бледочервен цвят.
20 Февр.
Как да не миришем на чесънЗа да избегнете това неприятно въздействие на чесъна, има няколко хитрости, които можете да прилагате. Можете да сдъвчете едно карамфилче, за да премахнете неприятната миризма.
20 Февр.
2
Как да си изпечем вкусни зеленчуци на скараЗеленчуците трябва да се подготвят добре преди да се пекат – да се изчистят старателно и да се нарежат в подходящия размер. Съвети за приготвяне на зеленчуци на скара.
19 Февр.
Как се прави тесто за бисквитиБисквитите са вкусни на децата и на възрастните, те са чудесен десерт и украса за масата. Чаят и кафето са по-вкусни с бисквитка.
18 Февр.
Тънкости при приготвянето на месоКогато варите месо, не трябва да отваряте капака, след като изключите котлона. Оставете месото под капак още десетина минути. Пърженето на месото става бързо, в отворен съд, на среден огън.
18 Февр.
Кои напитки с кои храни се комбиниратПравилното комбиниране на храните с напитките е много важно, за да се насладим пълноценно на ястията. Вижте вино, риба и десерти с какво се сервират и на какво подхождат.
17 Февр.
Помощ, мухъл в хладилникаОбразуването на мухъл в хладилника е неприятно, но все пак не е трудно за отстраняване. Белината и содата са чудесни продукти в борбата срещу миризмите и мухъла в хладилника.
17 Февр.
Животинска или растителна мазнина да използвамеМного е писано за ефекта и ползата от замяната на животинските мазнини с растителни масла и мазнини от растителен произход.
16 Февр.
Kакво върви с шампанскоКолкото е важен избора на шампанско, толкова е важен и подборът на това, с което да го съчетаем. Вижте тези предложения с какво да съчетаем шампанското.
15 Февр.
Видове френски сиренаВъв Франция се произвеждат около 400 вида различни сирена и всяко от тях е уникално по свой начин. Френските сирена са с двойна и тройна масленост.
13 Февр.
1
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други