- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиПодреждане на блок маса
08 Юни
Жана Г.
Кулинарни СъветиКак да съхраним тесто
07 Юни
Жана Г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мезета за бираТрадиционните мезета за бира са картофки, крилца, крекери, вурстчета, различни видове мини-сандвичи. Можете да приготвите сами вкусно мезе за бира.
06 Юни
Приготвяне на марината за зеленчуци на скараЗеленчуците на скара са бърз, лесен и вкусен вариант за лятна вечеря. Преди да ги изпечете на скарата е добре да ги потопите за кратко в марината.
06 Юни
3
Да си мариноваме шпротиВижте нашите две предложения за мариноване на шпроти. Подходящи са за мезе за водка и ракия. Първата отнема повече време, а втората се приготвя по-бързо.
05 Юни
1
С какво да заменим някои продуктиДафиновият лист може да бъде заменен с листа салвия, а също така с листенца розмарин. Кафето може да бъде заменено със зелен чай, чай от женшен, масала чай и лимонова вода.
05 Юни
Правилно съхраняване на месоПравилното съхранение на месото е от изключително значение за вкусовите качества на ястията. В хладилник месото може да престои до 2-3 дни, а ако е било замразено - до 5 дни.
05 Юни
Съвети при готвенето на карагьозКарагьозът има и люспи, така че при чистенето трябва да обърнете внимание и на тях. Можете да си го приготвите на скара, а можете да опитате и нещо по-различно.
04 Юни
Сотиране на зеленчуциСотиране идва от френски език и означава буквално подскачам , тъй като движенията които извършват продуктите, докато се сотират, са точно такива.
02 Юни
Типове БрашноТипът на брашното определя за какво може да бъде използвано то, за да се получи най-добър ефект от печенето и домакинята да получи заслужените комплименти.
02 Юни
Как да сгъстим яйчения кремАко яйченият крем не е достатъчно гъст, има няколко начина да го сгъстите. Един от тях е да свалите крема от котлона и да добавите в него малко горещо мляко, в което сте разбъркали запечено на тиган брашно.
02 Юни
Тънкости при печене на питаЗа да се опече добре питата, не отваряйте вратичката на фурната през първите двадесет минути. Ако обичате пита, която е с мека кора, веднага след изваждането я покрийте с влажна кърпа.
01 Юни
3
Да изненадаме гостите с оригинални коктейлиКоктейлите са прекрасна изненада за вашите гости – алкохолни, безалкохолни, сладки, кисели, с кафе – изборът е наистина голям.
31 Май
Електрическа скара или на дървени въглищаНай-добрата скара за вас е тази, която отговаря на вашите нужди, начина ви на живот и бюджета ви. При вземане на решение за вида на скарата трябва да си отговорите какво искате да получите от скарата.
31 Май
1
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 697
Основни Рецепти
15 240
20 585
Други