PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиПодходящи подправки за картофи
11 Март
Жана Г.
Кулинарни СъветиТайните на вкусното гювече
11 Март
1
Жана Г.
Кулинарни СъветиГлазиране на месо
11 Март
Жана Г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави саламура за сиренеДа си направиш сирене се иска майсторлък. И все пак ако сте се справили с това, то трябва да знаете, че съхранението му не е по маловажно от правенето му.
11 Март
2
Кое месо колко време се печеСвинското месо се пече средно около час и половина за парче от два килограма. Ако искате да го приготвите алангле, тоест от него да изтича розов сок, времето за печене е по-малко.
10 Март
Как се бланшират картофиКартофите се бланшират от 5 до 8 минути. При този процес картофите изсветляват и придобиват по-добър вкус. Предварителната обработка позволява по-бързото им изпържване.
09 Март
Как се прави оризова каша и за какво е полезнаОризовата каша е полезно здравословно ястие. Тя е полезна както за малките деца, така и за възрастните. Съществуват много рецепти за приготвяне на оризова каша.
07 Март
Кремове за фунийки и кошничкиАко сте решили да приготвите фунийки и кошнички у дома, тук ще ви помогнем с две рецепти за вкусни кремове, които да използвате за да ги гарнирате.
07 Март
Съвети за съхраняване на маслиниВижте някои маринати, които ще ви помогнат да съхраните маслините вкусни и ароматни за по-дълго време.
07 Март
1
Как се прави маслоПреди много десетилетия, когато са живели прадедите ни са съществували две основни форми на мазнини за хранене. Богатите са яли масло, а бедните свинска мас.
07 Март
4
Тайните на тайландската кухняТайландската кухня е популярна по целия свят. Характерно за нея е липсата на каквото и да е измерване на продуктите, както и лютия вкус.
05 Март
Глазури и украси на тортиПоставянето на глазурата е крайният етап в приготвянето на тортата, но именно тя представя визуално сладкиша и затова ролята й не бива да се пренебрегва.
04 Март
Как се прави домашна моцарелаВижте как можете да си направите вкусна моцарела и то в домашни условия. Рецептата е изключително лесна и бърза.
04 Март
6
Тайните на крехкото телешко месоТелешкото месо става вкусно и крехко, ако се спазват някои правила при приготвянето му. За да стане телешкото задушено по-вкусно, преди да го сготвите, го потопете в брашно и го запържете до златисто.
01 Март
Подходящи зеленчуци за рибаРибата се съчетава отлично с повечето видове зеленчуци. За да приготвите вкусна рибена гозба, можете да използвате както някой отделен вид зеленчук, така и комбинация от няколко.
01 Март
Тънкости при задушаване на месоЗадушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му. За да се подобри вкусът на месото, може да се добави малко вино.
28 Февр.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други