PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак се правят крутони
12 Февр.
3
Нина Норд
Кулинарни СъветиКак се готви език
11 Февр.
Нина Норд
Кулинарни СъветиКак да съхраняваме сирене
11 Февр.
2
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пръжкиПръжките се съхраняват най-добре в хладилник и се ползват като добавка в качамак, като плънка за солени кифли, а освен това правят много вкусно тестото за бухти, ако се добавят в него.
10 Февр.
Домашният дресинг е по-вкусен от купешкияПригответе си сами дресинг за салата, като използвате три части олио по избор и една част киселина - оцет или лимонов сок. Ореховото олио е подходящо за салати със синьо сирене.
09 Февр.
Как да съхраняваме продуктите по-дългоКак да съхраняваме някои продукти по-дълго време. Млякото не трябва да се държи на вратата на хладилника. Зеленчуци не се замразяват заедно с плодове.
07 Февр.
1
Какъв съд да изберем за готвенеРазличните съдове за готвене имат свои плюсове и минуси. Какви са предимствата и недостатъците на алуминиевите, емайлираните, тефлонените, неръждаемите съдове и йенското стъкло.
05 Февр.
Да си направим домашна сладкарска сметанаНай-лесният начин за приготвяне на сметана в домашни условия е да махнете каймака от пълномаслено мляко. След това престоява на студено няколко дни и сметаната е готова.
05 Февр.
1
Как да разпознаем алкохола ментеИстинското вино не се смесва с водата, а образува сякаш червени нишки във водата. Колкото по-бързо се смесва виното с водата, толкова повече химични добавки и оцветители има във виното.
05 Февр.
Как да си направим крокан за тортаКроканът за торта представлява оригинална, вкусна и красива поръска за торта, която я превръща в истинска наслада за окото. Перфектният крокан за торта се приготвя с ядки.
04 Февр.
Какво да направим с овесени трициОвесените трици са първата, най-груба фракция при смилането на зърната. Триците се състоят от обвивката на зърното и от несортирано овесено брашно.
04 Февр.
Как се готви черен дробНе трябва да се препържва черният дроб или дълго да се вари, тъй като става жилав. За да бъде свинският черен дроб по-мек, той се пържи две-три минути в сгорещено олио.
03 Февр.
2
Идеи за подреждане на масаС помощта на различни начини за подреждане на масата можете да създадете неповторима атмосфера в дома си и да се пренесете в други страни.
02 Февр.
Как се готви месо от диво прасеМесото от диво прасе има много особености и трябва да се спазват някои правила, за да бъде приготвено вкусно. Добре е да се използва за основно ястие.
01 Февр.
Как се яде и чупи кокосов орехИма различни начини за чупене на кокосовия орех. Можете да пробиете с шило дупка, да излеете млякото от кокосовия орех, а след това с ножовка срежете кокоса в центъра му.
01 Февр.
Ядливи и отровни гъбиСъществуват много видове гъби, но някои от тях са изключително отровни и дори гъбари, които имат опит, натрупан с години, могат да сбъркат и да съберат отровни гъби.
01 Февр.
4
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други