Gotvach.bg»Статии»Плодове»Страница 4
Плодове

Плодове

Плодовете с информация за тях техния състав. Съхранение, избор и консумация на различните видове плодове . Екзотични и тропически плодове.
МандариниПлодовеМандарини
21 Май
Rosi Trifonova
ФизалисПлодовеФизалис
05 Април
1
Rosi Stoyanova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ЛичиЛичи
19 Февр.
Личи е вкусен плод, който произхожда от Китай, но се култивира в редица страни. Личи се използва за направата на сладки сокове и ликьори.
КрушиКруши
19 Февр.
Крушите са вкусен плод, сходен на ябълките и дюлите. Крушите са добър източник на диетични фибри, витамин С, мед и витамин К.
Драконов ПлодДраконов Плод
19 Февр.
5
Драконовият плод е един от най-екзотичните и интересни плодове в целия свят. Драконовият плод е богат на антиоксиданти и полезни витамини.
СтафидиСтафиди
19 Февр.
Стафидите са сушени плодове от грозде. Избор и съхранение на стафиди. Стафиди при запек и след тренировка.
Сини СливиСини Сливи
10 Февр.
Сините сливи винаги се славят като много полезен продукт. Сините сливи са хранителни и зареждат тялото с енергия.
Синя БоровинкаСиня Боровинка
10 Февр.
Боровинките са плод, признат отдавна за истинско природно съкровище заради многобройните му ползи най-вече за здравето. Синя боровинка - състав, свойства и области на приложение.
ГрейпфрутГрейпфрут
05 Февр.
17
Грейпфрутът е полезен за сърдечно-съдовата система. Сокът от грейпфрут елиминира запека, подобрява съня, успокоява нервите и премахва безсънието.
Годжи БериГоджи Бери
05 Февр.
24
Годжи Бери е една от тайните на китайската и тибетска медицина. Известни са 2 вида - тибетско или хималайско Годжи Бери.
Захарна ЯбълкаЗахарна Ябълка
05 Февр.
Захарната ябълка (Annona squamosa) принадлежи към семейство Annonaceae. Тя е вкусна и полезна.
ПапаяПапая
05 Февр.
Папаята е източник на желязо и калций, добър източник на витамини А и В. Папаята не се консумира сурова. Ползи и вреди от консумацията на папая.
Червена БоровинкаЧервена Боровинка
05 Февр.
2
Червената боровинка е мощен антиоксидант с неизброими ползи върху човешкото здраве. Червената боровинка е добър източник на омега-3 мастни киселини.
Шипка (растение)Шипка (растение)
03 Февр.
1
Шипките са ценен плод с редица лечебни свойства. Чай от шипки помага на имунната и кръвоносната система, главния мозък и щитовидната жлеза. Състав на шипките. Здравословни ползи от шипките.
Кокосов ОрехКокосов Орех
03 Февр.
Кокосовият орех е безценен дар от природата, за който малко знаем. Избор и съхранение на кокосови орехи. Приложение на кокосово масло и кокосово мляко.