PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиПергаментова хартия - същност и приложение
03 Февр.
Петя Георгиева
Кулинарни СъветиСъвети при готвенето в гювеч
02 Февр.
Надежда Недева
Кулинарни СъветиСъвети при приготвянето на сьомга
01 Февр.
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети при приготвянето на сланинаЗа да направите добра сланина, казват, трябва да имате студено помещение, в което да я приберете, много сол, с която да я наръсите и, естествено, добър материал. Съвети как да приготвите пушена сланина и осолена сланина
01 Февр.
Как се правят вкусни супиСупите са неразделна част от българската трапеза и макар да сме свикнали да ги хапваме за обяд, то нищо не ни пречи да ги сервираме и за вечеря. За да е наистина вкусна една супа, е добре да знаете тези правила при приготвянето ѝ
31 Януари
Как се приготвя щрудел?Сигурно си мислите, че щруделът е лесен за приготвяне. Да, така изглежда! Всъщност обаче приготвянето на тестото може да бъде изключително трудно и да изисква сръчни ръце. Основни съвети при приготвяне на ябълков щрудел
30 Януари
Съвети при готвенето на агнешкоАгнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне. Нужно ви е малко повече опит и спазването на няколко трика, за да може да поднесете перфектно сготвено агнешко месо
29 Януари
Как се готви на сач?Подарили са ви сач? Или пък вие сте си купили и искате да започнете веднага? Няма проблем! Има няколко лесни стъпки, с които да подготвите за готвене сача, да сготвите вкусно ястие на сач и после да почистите глинения съд
27 Януари
Как се приготвя червена леща?Какво да правите с червената леща и как тя се приготвя? Тук ще намерите най-важните кулинарни съвети при готвенето и варенето на червена леща.
27 Януари
Как се готви грахАко смятате, че грахът винаги се вари дълго, лесно загаря, става много твърд или пък напротив, става на каша, значи вие просто не можете да го готвите правилно. Именно затова е важно да знаете някои малки хитрини.
26 Януари
Как се готви прясно зелеВсеки знае как да приготви кисело зеле, но какви са тънкостите при приготвянето на прясно зеле? Ето съвети при готвене на прясно зеле, които ще ви бъдат полезни в кухнята.
25 Януари
Съвети при готвенето на спанак и лападДнес можем да срещнем почти целогодишно лапад и спанак по магазините, но за да запазите полезните им вещества, гответе само сезонните зеленчуци. Ето няколко съвета за готвене на спанак и лапад.
25 Януари
Защо трябва да варите картофите с кожата?Варенето е може би най-често прилаган начин на готвене на картофи. Обикновено те се варят след измиване и обелване. Всъщност това е неправилно. Вижте защо картофите трябва да се варят с кожата.
25 Януари
Как е правилно да се нарязва месото?Правилното рязане на месото е много важен момент в кулинарията. Ако обичате вкусни стекове, шишчетата и други подобни великолепни месни изкушения, тогава е необходимо да знаете как правилно да режете месото.
24 Януари
Тайните на вкусния зелен бобСъществуват десетки рецепти за готвенето на зелен боб, като така например може да се приготви с яйце и да се добави чесън за вкус. Зеленият фасул търпи много различни кулинарни експерименти и влиза в различни ястия.
24 Януари
Съвети при приготвянето на домашен кашкавалДомашната храна винаги е за предпочитане пред тази в магазина и кашкавалът не прави изключение. Ето няколко съвета за приготвянето на домашен кашкавал. Рецепта за домашен кашкавал.
24 Януари
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други