Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети при приготвянето на сланинаСъвети при приготвянето на сланина
01 Февр.
За да направите добра сланина, казват, трябва да имате студено помещение, в което да я приберете, много сол, с която да я наръсите и, естествено, добър материал. Съвети как да приготвите пушена сланина и осолена сланина
Как се правят вкусни супиКак се правят вкусни супи
31 Януари
Супите са неразделна част от българската трапеза и макар да сме свикнали да ги хапваме за обяд, то нищо не ни пречи да ги сервираме и за вечеря. За да е наистина вкусна една супа, е добре да знаете тези правила при приготвянето ѝ
Как се приготвя щрудел?Как се приготвя щрудел?
30 Януари
Сигурно си мислите, че щруделът е лесен за приготвяне. Да, така изглежда! Всъщност обаче приготвянето на тестото може да бъде изключително трудно и да изисква сръчни ръце. Основни съвети при приготвяне на ябълков щрудел
Съвети при готвенето на агнешкоСъвети при готвенето на агнешко
29 Януари
Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне. Нужно ви е малко повече опит и спазването на няколко трика, за да може да поднесете перфектно сготвено агнешко месо
Как се готви на сач?Как се готви на сач?
27 Януари
Подарили са ви сач? Или пък вие сте си купили и искате да започнете веднага? Няма проблем! Има няколко лесни стъпки, с които да подготвите за готвене сача, да сготвите вкусно ястие на сач и после да почистите глинения съд
Как се приготвя червена леща?Как се приготвя червена леща?
27 Януари
Какво да правите с червената леща и как тя се приготвя? Тук ще намерите най-важните кулинарни съвети при готвенето и варенето на червена леща.
Как се готви грахКак се готви грах
26 Януари
Ако смятате, че грахът винаги се вари дълго, лесно загаря, става много твърд или пък напротив, става на каша, значи вие просто не можете да го готвите правилно. Именно затова е важно да знаете някои малки хитрини.
Как се готви прясно зелеКак се готви прясно зеле
25 Януари
Всеки знае как да приготви кисело зеле, но какви са тънкостите при приготвянето на прясно зеле? Ето съвети при готвене на прясно зеле, които ще ви бъдат полезни в кухнята.
Съвети при готвенето на спанак и лападСъвети при готвенето на спанак и лапад
25 Януари
Днес можем да срещнем почти целогодишно лапад и спанак по магазините, но за да запазите полезните им вещества, гответе само сезонните зеленчуци. Ето няколко съвета за готвене на спанак и лапад.
Защо трябва да варите картофите с кожата?Защо трябва да варите картофите с кожата?
25 Януари
Варенето е може би най-често прилаган начин на готвене на картофи. Обикновено те се варят след измиване и обелване. Всъщност това е неправилно. Вижте защо картофите трябва да се варят с кожата.
Как е правилно да се нарязва месото?Как е правилно да се нарязва месото?
24 Януари
Правилното рязане на месото е много важен момент в кулинарията. Ако обичате вкусни стекове, шишчетата и други подобни великолепни месни изкушения, тогава е необходимо да знаете как правилно да режете месото.
Тайните на вкусния зелен бобТайните на вкусния зелен боб
24 Януари
Съществуват десетки рецепти за готвенето на зелен боб, като така например може да се приготви с яйце и да се добави чесън за вкус. Зеленият фасул търпи много различни кулинарни експерименти и влиза в различни ястия.
Съвети при приготвянето на домашен кашкавалСъвети при приготвянето на домашен кашкавал
24 Януари
Домашната храна винаги е за предпочитане пред тази в магазина и кашкавалът не прави изключение. Ето няколко съвета за приготвянето на домашен кашкавал. Рецепта за домашен кашкавал.