Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Здравословни рецепти с камутЗдравословни рецепти с камут
02 Януари
1
Зърната на камута са два пъти по-големи от тези на пшеница. Те се откриват в продукти като хляб, зърнени закуски, макарони, фиде, напитки с екстракт от зърнени растения, бисквити, крекери и бира. Рецепти с камут
Как да приготвим перфектните пържоли за Нова годинаКак да приготвим перфектните пържоли за Нова година
31 Дек.
1
Перфектните пържоли за Нова година трябва да са сочни и вкусни. Няма нищо по-добро от това Новата година да започне с вкусни и перфектно приготвени пържоли.
Идеи за десерти с брашно от рожковИдеи за десерти с брашно от рожков
30 Дек.
1
У нас вечнозеленото храстовидно дърво рожков е разпространено най-вече в Стара планина и по Черноморското крайбрежие. Рожков е отлична и нискокалорична алтернатива на какаото и е подходящ за приготвянето на вкусни десерти
Вкусни сладкиши с локумВкусни сладкиши с локум
26 Дек.
Локумът е едно от най-старите изкушения. Освен консумация в натуралния му вид, с него се приготвят и редица вкусни сладкиши и сладки. Най-хубавото при тях е, че те са сред най-лесните за приготвяне.
Десерти за коледната вечерДесерти за коледната вечер
25 Дек.
Първата рецепта е за вкусни дребни сладки, които ще донесат в дома ви аромат на мандарини и свежо настроение.
Солени изкушения с маково семеСолени изкушения с маково семе
23 Дек.
Използвано като подправка, маковото семе се добавя в редица солени и сладки изделия. То им придава нестандартен и много апетитен вкус.
Изненада на масата: Пълнена тикваИзненада на масата: Пълнена тиква
22 Дек.
Тиквеникът е почти задължителен спътник на зимните празници. Предлагаме ви нещо малко по-различно, но също толкова вкусно. Едната ни рецепта е подходяща за основно ястие и е със свинско месо.
Как да приготвим постни варенкиКак да приготвим постни варенки
17 Дек.
Варенките са нашенският вариант на италианските пелмени. Те са лесни за приготвяне и изключително подходящи за всеки повод. По време на пости е най-добре да погледнете към интересните рецепти за постни варенки:
Царството на полентата в 3 рецептиЦарството на полентата в 3 рецепти
13 Дек.
2
Полентата е ястие с мека текстура, наподобяващо качамака. Приготвя се от царевично брашно. Негова родина е Италия, но е разпространено вече по цял свят. Предлагаме ви три оригинални рецепти за полента
Италиански вкусотии със сирене КачокавалоИталиански вкусотии със сирене Качокавало
11 Дек.
С качокавало могат да се приготвят вкусни италиански специалитети. Много вкусни са канелони рипиени, които са характерни за кухнята на Калабрия.
Ароматизирайте салатите с джодженАроматизирайте салатите с джоджен
10 Дек.
Джодженът е изключително подходящ за салати, в които има боб, картофи. Ние ви предлагаме три различни салати, в които джодженът е незаменима подправка.
Топ 3 рецепти за ципураТоп 3 рецепти за ципура
06 Дек.
Предлагаме ви три невероятни рецепти за ципура, които много ще ви се харесат. Едното предложение е за ципура с люти чушки, а за другото ще са ви нужни каперси и домати.