Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гурме салати със СтилтънГурме салати със Стилтън
02 Февр.
Английското сирене Стилтън е много подходящо за приготвянето на салати, които са подходящи за почитателите на гурме-специалитетите.
Галет и кростата - вкусните братовчедиГалет и кростата - вкусните братовчеди
01 Февр.
Галет e наименование, което се използва да означи френско тестено изделие, напомнящо пай. Кростата пък е великолепен сладкиш с хрупкав маслен блат и сочен и ароматен пълнеж с италиански произход.
Вкусни салати с ечемикВкусни салати с ечемик
28 Януари
Смята се, че ечемикът е първата зърнена култура, отглеждана от хората изобщо. В него се съдържат всички основни минерали, необходими на човек. Той е отлично антиоксидантно средство и се препоръчва при лечението на редица болести. Освен това е и изключител
Какво да сготвим с пащърнакКакво да сготвим с пащърнак
23 Януари
1
Плътната структура и сладкият вкус на пащърнака го правят лесно засищащ. Той е перфектната храна за контролиране на теглото, тъй като освен всичко друго с него много трудно се преяжда.
Кулинарно приложение на прошутоКулинарно приложение на прошуто
21 Януари
В италианската кулинарна традиция прошутото се използва най-често за приготвянето на предястия и антипасти. Не минава през термична обработка, тъй като вкусовите му качества се променят.
Коктейли с шампанскоКоктейли с шампанско
21 Януари
Чашата с шампанско е задължителна, когато стрелките се съберат в полунощ на 31 декември, но напитката е подходяща и за други поводи. Предлагаме ви няколко рецепти за коктейли, които можете да си приготвите и през зимата, и през лятото
Вкусни рецепти за домашен шоколадВкусни рецепти за домашен шоколад
15 Януари
Домашният течен шоколад е подходящо решение както за десерт, така и като прекрасна добавка към сладкиш или торта.
Бързи и апетитни идеи с оранжева лещаБързи и апетитни идеи с оранжева леща
14 Януари
Оранжевата леща е продукт, изключително подходящ за супи и най-вече – крем-супи. Тя е по-дребна от познатата ни леща, но също като нея радва с апетитен вкус. Няма люспи и се вари много по-бързо.
Кулинарна употреба на синьо сиренеКулинарна употреба на синьо сирене
13 Януари
Сините сирена се смятат за изискана добавка към всяка трапеза. Те са покрити с благородна плесен, която пронизва и сърцевината им. Те зреят при специални условия, обикновено в пещери.
Вкусни и здравословни рецепти с гулияВкусни и здравословни рецепти с гулия
07 Януари
1
Гулията е известна още и като земна ябълка. Този кореноплоден зеленчук радва с колоритен вкус и много здравословни ползи. В нея се съдържат важни за човека микроелементи като желязо, фибри, магнезий
Коктейли с ромКоктейли с ром
07 Януари
Рецептите за коктейли с ром са прочути из целия свят. Чашите, в които се приготвят, са задължително с дебели стени и още по-дебело дъно.
Италиански салати със сирене КачокавалоИталиански салати със сирене Качокавало
04 Януари
Сиренето Качокавало се използва при приготвянето на свежи италиански салати, които са вкусни и лесни за приготвяне.