Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да готвим боб адзукиКак да готвим боб адзуки
03 Април
Бобът адзуки, малко познат в България, е вид червен боб, силно разпространен в азиатските държави. По качества той по нищо не отстъпва на нашенския боб, но се приготвя много по-бързо.
Пет начина да направим еклериПет начина да направим еклери
02 Април
Еклерите са едни от най-популярните френски десерти, които бързо са завладели и останалите части по света. Възникнали са около 19 в. , но не е ясно със сигурност чия идея са.
Кулинарна употреба на амарантКулинарна употреба на амарант
02 Април
Амарантът е бил известен като суперхрана, защото е давал на хората, които го консумират, много енергия и усещане за ситост. Особено използван е бил по време на войни от воюващите мъже
Пет начина да си направим шницелиПет начина да си направим шницели
01 Април
Шницелите имат установено място в кулинарната култура на Средна и Западна Европа. Много от тях са известни по цял свят и имат широк кръг почитатели.
Как да направим перфектните тортелиниКак да направим перфектните тортелини
31 Март
Тортелините са това за италианците, което са пелмените за руснаците. Този вид паста е с плънка и може лесно да бъде приготвен в домашни условия.
Три начина да направим Крем БрюлеТри начина да направим Крем Брюле
26 Март
Макар повечето хора да си мислят, че крем брюле е измислен от френски готвачи, той всъщност е английско изобретение.
Моле Поблано - националното мексиканско ястиеМоле Поблано - националното мексиканско ястие
26 Март
Ястието Моле Поблано е традиционно за мексиканската кухня и една от гордостите на екзотичната държава.
Идеи за лесни протеинови напиткиИдеи за лесни протеинови напитки
23 Март
Целта на протеиновите напитки е да се използват между храненията, а не да заместят пълноценното хранене. Тяхната цел е да допълнят вече изградения хранителен режим. Ето нашите идеи за лесни протеинови напитки (шейкове).
Три начина да си направим фрикасеТри начина да си направим фрикасе
22 Март
Фрикасето е вид сос, подобен на бешамела, към който се прибавят разбити жълтъци. Използва се най-вече за заливане на сварени или изпържени меса, но в България е най-разпространено Пилето-фрикасе.
Три начина да направим крем карамелТри начина да направим крем карамел
21 Март
Крем-карамелът е един от най-разпространените десерти в нашата и в световната кухня. Независимо по какъв начин е приготвен, той е сред любимите десерти на цялото семейство
Четири начина да направим ризотоЧетири начина да направим ризото
16 Март
Ризотото е сред най-предпочитаните ястия в Северна Италия и не е никак сложно за приготвяне. Освен това е много подходящо, ако искате да развихрите фантазията си
Да си направим сами телешки и пилешки бульонДа си направим сами телешки и пилешки бульон
15 Март
Приготвянето на бульон е сред най-лесните домакински занимания. Освен че не отнемат почти никакво време, бульоните са изключително полезни за нашето здраве.