- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Какво да сготвяКакавела - най-големият вид паста в света
07 Април
Жана Г.
Какво да сготвяНяколко начина да си направим палачинки
05 Април
1
Елица Христова
Какво да сготвяПет рецепти за пълнено пиле от цял свят
03 Април
1
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да готвим боб адзукиБобът адзуки, малко познат в България, е вид червен боб, силно разпространен в азиатските държави. По качества той по нищо не отстъпва на нашенския боб, но се приготвя много по-бързо.
03 Април
Пет начина да направим еклериЕклерите са едни от най-популярните френски десерти, които бързо са завладели и останалите части по света. Възникнали са около 19 в. , но не е ясно със сигурност чия идея са.
02 Април
Кулинарна употреба на амарантАмарантът е бил известен като суперхрана, защото е давал на хората, които го консумират, много енергия и усещане за ситост. Особено използван е бил по време на войни от воюващите мъже
02 Април
Пет начина да си направим шницелиШницелите имат установено място в кулинарната култура на Средна и Западна Европа. Много от тях са известни по цял свят и имат широк кръг почитатели.
01 Април
Как да направим перфектните тортелиниТортелините са това за италианците, което са пелмените за руснаците. Този вид паста е с плънка и може лесно да бъде приготвен в домашни условия.
31 Март
Три начина да направим Крем БрюлеМакар повечето хора да си мислят, че крем брюле е измислен от френски готвачи, той всъщност е английско изобретение.
26 Март
Моле Поблано - националното мексиканско ястиеЯстието Моле Поблано е традиционно за мексиканската кухня и една от гордостите на екзотичната държава.
26 Март
Идеи за лесни протеинови напиткиЦелта на протеиновите напитки е да се използват между храненията, а не да заместят пълноценното хранене. Тяхната цел е да допълнят вече изградения хранителен режим. Ето нашите идеи за лесни протеинови напитки (шейкове).
23 Март
Три начина да си направим фрикасеФрикасето е вид сос, подобен на бешамела, към който се прибавят разбити жълтъци. Използва се най-вече за заливане на сварени или изпържени меса, но в България е най-разпространено Пилето-фрикасе.
22 Март
Три начина да направим крем карамелКрем-карамелът е един от най-разпространените десерти в нашата и в световната кухня. Независимо по какъв начин е приготвен, той е сред любимите десерти на цялото семейство
21 Март
Четири начина да направим ризотоРизотото е сред най-предпочитаните ястия в Северна Италия и не е никак сложно за приготвяне. Освен това е много подходящо, ако искате да развихрите фантазията си
16 Март
Да си направим сами телешки и пилешки бульонПриготвянето на бульон е сред най-лесните домакински занимания. Освен че не отнемат почти никакво време, бульоните са изключително полезни за нашето здраве.
15 Март
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 726
Основни Рецепти
15 246
20 598
Други