PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Какво да сготвяПет начина да си приготвим пилешки пържоли
09 Април
Надежда Недева
Какво да сготвяТри начина да направим Руло Стефани
08 Април
3
Надежда Недева
Какво да сготвяНяколко вкусни сладкиша с газирана вода
08 Април
Елица Христова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какавела - най-големият вид паста в светаКакавела е паста, която през последните години стана истински хит. Тя е най-голямата паста в света, тъй като диаметърът на всяка отделна какавела е около 10 сантиметра.
07 Април
Няколко начина да си направим палачинкиТънка, дебела, сладка, солена – палачинката е любима по цял свят. В някои страни я приготвят на тиган, в други от картофено тесто, в трети я поднасят с плодове.
05 Април
1
Пет рецепти за пълнено пиле от цял святПълненото и добре изпечено пиле е популярно ястие по целия свят. Не е особено сложно и след като го сложите във фурната, може доста дълго време да не се занимавате с него.
03 Април
1
Как да готвим боб адзукиБобът адзуки, малко познат в България, е вид червен боб, силно разпространен в азиатските държави. По качества той по нищо не отстъпва на нашенския боб, но се приготвя много по-бързо.
03 Април
Пет начина да направим еклериЕклерите са едни от най-популярните френски десерти, които бързо са завладели и останалите части по света. Възникнали са около 19 в. , но не е ясно със сигурност чия идея са.
02 Април
Кулинарна употреба на амарантАмарантът е бил известен като суперхрана, защото е давал на хората, които го консумират, много енергия и усещане за ситост. Особено използван е бил по време на войни от воюващите мъже
02 Април
Пет начина да си направим шницелиШницелите имат установено място в кулинарната култура на Средна и Западна Европа. Много от тях са известни по цял свят и имат широк кръг почитатели.
01 Април
Как да направим перфектните тортелиниТортелините са това за италианците, което са пелмените за руснаците. Този вид паста е с плънка и може лесно да бъде приготвен в домашни условия.
31 Март
Три начина да направим Крем БрюлеМакар повечето хора да си мислят, че крем брюле е измислен от френски готвачи, той всъщност е английско изобретение.
26 Март
Моле Поблано - националното мексиканско ястиеЯстието Моле Поблано е традиционно за мексиканската кухня и една от гордостите на екзотичната държава.
26 Март
Идеи за лесни протеинови напиткиЦелта на протеиновите напитки е да се използват между храненията, а не да заместят пълноценното хранене. Тяхната цел е да допълнят вече изградения хранителен режим. Ето нашите идеи за лесни протеинови напитки (шейкове).
23 Март
Три начина да си направим фрикасеФрикасето е вид сос, подобен на бешамела, към който се прибавят разбити жълтъци. Използва се най-вече за заливане на сварени или изпържени меса, но в България е най-разпространено Пилето-фрикасе.
22 Март
Три начина да направим крем карамелКрем-карамелът е един от най-разпространените десерти в нашата и в световната кухня. Независимо по какъв начин е приготвен, той е сред любимите десерти на цялото семейство
21 Март
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 185
Основни рецепти
15 349
20 881
Други