Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни сладкиши с локумВкусни сладкиши с локум
26 Дек.
Локумът е едно от най-старите изкушения. Освен консумация в натуралния му вид, с него се приготвят и редица вкусни сладкиши и сладки. Най-хубавото при тях е, че те са сред най-лесните за приготвяне.
Десерти за коледната вечерДесерти за коледната вечер
25 Дек.
Първата рецепта е за вкусни дребни сладки, които ще донесат в дома ви аромат на мандарини и свежо настроение.
Солени изкушения с маково семеСолени изкушения с маково семе
23 Дек.
Използвано като подправка, маковото семе се добавя в редица солени и сладки изделия. То им придава нестандартен и много апетитен вкус.
Изненада на масата: Пълнена тикваИзненада на масата: Пълнена тиква
22 Дек.
Тиквеникът е почти задължителен спътник на зимните празници. Предлагаме ви нещо малко по-различно, но също толкова вкусно. Едната ни рецепта е подходяща за основно ястие и е със свинско месо.
Как да приготвим постни варенкиКак да приготвим постни варенки
17 Дек.
Варенките са нашенският вариант на италианските пелмени. Те са лесни за приготвяне и изключително подходящи за всеки повод. По време на пости е най-добре да погледнете към интересните рецепти за постни варенки:
Царството на полентата в 3 рецептиЦарството на полентата в 3 рецепти
13 Дек.
2
Полентата е ястие с мека текстура, наподобяващо качамака. Приготвя се от царевично брашно. Негова родина е Италия, но е разпространено вече по цял свят. Предлагаме ви три оригинални рецепти за полента
Италиански вкусотии със сирене КачокавалоИталиански вкусотии със сирене Качокавало
11 Дек.
С качокавало могат да се приготвят вкусни италиански специалитети. Много вкусни са канелони рипиени, които са характерни за кухнята на Калабрия.
Ароматизирайте салатите с джодженАроматизирайте салатите с джоджен
10 Дек.
Джодженът е изключително подходящ за салати, в които има боб, картофи. Ние ви предлагаме три различни салати, в които джодженът е незаменима подправка.
Топ 3 рецепти за ципураТоп 3 рецепти за ципура
06 Дек.
Предлагаме ви три невероятни рецепти за ципура, които много ще ви се харесат. Едното предложение е за ципура с люти чушки, а за другото ще са ви нужни каперси и домати.
Как да приготвим перфектния щолен за КоледаКак да приготвим перфектния щолен за Коледа
04 Дек.
2
Щоленът може да се направи доста преди празника – ако е добре опакован, ще издържи до 45 дни. Тайните на перфектния щолен.
Стъпки към идеалното свинско печеноСтъпки към идеалното свинско печено
30 Ноем.
1
Едно от най-важните услови за свинското печено е, че месото се сервира задължително добре изпечено. Готовото свинско печено се реже на тънки резени и се разпределя в чинии.
Как да направим идеалното телешко печеноКак да направим идеалното телешко печено
29 Ноем.
Приготвянето на телешко печено започва още със закупуването на месото. Ето как да приготвите идеалното телешко печено с грейви сос.
Латинката придава неповторим аромат на сьомгатаЛатинката придава неповторим аромат на сьомгата
24 Ноем.
Латинката притежава леко парлив вкус, което я прави прекрасна за овкусяване на меса, зеленчукови ястия и майонези. Най-често листата ѝ се използват за овкусяване на сьомгата.