Какво не трябва да слагате в съдомиялната?
Любопитно

Какво не трябва да слагате в съдомиялната?

0

Дървени лъжици, дъски и прибори също се избягва да се слагат в съдомиялна. Тези прибори ще загубят покритието си и имат голяма вероятност да се напукат. За да не рискувате, по-добре е да ги миете на ръка

1

Любопитно

Любопитни статии и материали от света на кулинарията.
Любопитно - Супата, която виетнамците хапват всеки ден нелегално на кракЛюбопитно

Супата, която виетнамците хапват всеки ден нелегално на крак

16.03.20170

Днес в Ханой любимата супа се готви в павилиони и кафенета и дори често се хапва на крак. Изобретателни местни кулинари съумяват да натоварят в кошници и на кобилица цяла портативна кухня, с която да сготвят супата

Любопитно - Може да ядете храна от земята до 5 секунди след падането ѝЛюбопитно

Може да ядете храна от земята до 5 секунди след падането ѝ

16.03.20170

Чували ли сте за 5-секундното правило при паднала храна на земята? Ново изследване доказа теорията, че може да ядете хранителните продукти, след като са се озовали на пода, стига да са стояли по-малко от 5 секунди.

Любопитно - Фул Медамес - любимото блюдо на фараонитеЛюбопитно

Фул Медамес - любимото блюдо на фараоните

15.03.20172

От древни времена в Египет, а и в някои други арабски страни, на закуска предпочитат да хапват нещо солидно и засищащо и това е националното блюдо Фул Медамес. То се приготвя от няколко вида бобови култури, варени на тих огън и. . .

Любопитно - Подробности за пайовете, които вероятно не сте чувалиЛюбопитно

Подробности за пайовете, които вероятно не сте чували

13.03.20170

Някога блатът на пая често бил толкова твърд или жилав, че след изяждането на вкусната вътрешна част той бивал директно изхвърлян. Обикновено след като богатите изяждали вкусната част, слугите дояждали изхвърленото твърдо и сухо тесто.

Любопитно - На кого трябва да благодарим за хрупкавите бисквитиЛюбопитно

На кого трябва да благодарим за хрупкавите бисквити

08.03.20170

Първоначално бисквитите били предпочитани от моряците, тъй като заемали малко място, а им доставяли необходимата енергия. Но при продължителни пътувания се появявали проблеми със съхранението им

Любопитно - Традицията на сладките ПиерникиЛюбопитно

Традицията на сладките Пиерники

04.03.20170

Пиерники са сладки от твърдо тъмнокафяво тесто, направено от смес на пшенично с житно брашно, мляко, яйца, карамелизирана захар, мед, силно подправени с канела, джинджифил, карамфил, кардамон, анасон и лавандула

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят