Паста-чудо за загорели мазнини по съдовете
Любопитно

Паста-чудо за загорели мазнини по съдовете

0

Загорелите мазнини по съдовете са неизбежни, както и премахването им. Дори с помощта на скъпи препарати не е лесно. Но има доказана рецепта за това и са нужни само две съставки за приготвянето на тази чудо-паста.

1

Любопитно

Любопитни статии и материали от света на кулинарията.
Любопитно - Кокум - заместителят на какаовото маслоЛюбопитно

Кокум - заместителят на какаовото масло

20.04.20170

В сладкарската индустрия масло от Кокум предимно се използва за производство на шоколадови бонбони заради високата му точка на топене и така бонбоните стават подходящи и за по-топъл климат.

Любопитно - Бурата - италианско сирене, което буквално се топи в устатаЛюбопитно

Бурата - италианско сирене, което буквално се топи в устата

20.04.20170

Бурата е свежо италианско сирене, което произхожда от Южна Италия. Бурата буквално се топи в устата. Истинската магия се случва, когато Бурата се разрязва, тъй като по този начин вътрешността му започва да се разлива.

Любопитно - Най-веселите Великденски традиции от цял святЛюбопитно

Най-веселите Великденски традиции от цял свят

14.04.20170

Великденската храна е толкова разнообразна и колоритна, колкото са разнообразни и културите навсякъде по света. Във Франция и по специално в град Наих всяка година на Велики понеделник се приготвя гигантски омлет

Любопитно - Хепи Ауър или Щаслив час - с какво ни изкушава в различните страни по светаЛюбопитно

Хепи Ауър или Щаслив час - с какво ни изкушава в различните страни по света

14.04.20170

Концепцията на Хепи Ауър Щастливия час се появява в [Англия] в началото на 80-те. Лондонските пъбове първи започват да предлагат две [напитки] на цената на една в определени часове с цел да засилят своите продажби.

Любопитно - Най-големия омлет за Великден ще забъркат пак френски шеф-готвачиЛюбопитно

Най-големия омлет за Великден ще забъркат пак френски шеф-готвачи

13.04.20170

По традиция на великденската трапеза трябва да присъстват три неща – ястие от агнешко месо, боядисани яйца и козунак. Готвачи от френския град Бизие ще разчупят старите традиции като приготвят яйцата в най-големия омлет.

Какво другите търсят