17-те най-добри храни за облекчаване на запека
Хранене при проблеми

17-те най-добри храни за облекчаване на запека

Подуване на корема и рядко ходене до тоалетната – това са най-честите симптоми, свързани със запека. За щастие, някои храни могат да помогнат за облекчаване на запек. Ето 17-те най-добри храни за разхлабване

1

Хранене при Здравословни Проблеми

Хранителни режими и диети при здравословни проблеми и проблеми със стомаха. Как да се храним, за да бъдем здрави - на какво да наблягаме и какво да избягваме. Ако страдате или имате опасения от определено заболяване, при избора на диета обезателно се посъветвайте със специалист в областта!
Хранене при Здравословни Проблеми - Как да разбера от кои храни пълнея?Хранене при проблеми

Как да разбера от кои храни пълнея?

23.10.2018

Задължително е да разберем кои храни трябва да ядем по-често, защото са полезни за нас кои да избягваме и за кои да забравим завинаги.

Хранене при Здравословни Проблеми - Хранене при отстранени сливициХранене при проблеми

Хранене при отстранени сливици

21.10.2018

Сливиците са орган, който служи като бариера. При лека настинка те се възпаляват и зачервяват и така недопускат навлизане на заразата по-дълбоко. Ако обаче по медицински причини се налага те да бъдат премахнати, трябва да внимавате с храната

Хранене при Здравословни Проблеми - Причини да ни се гади след храненеХранене при проблеми

Причини да ни се гади след хранене

19.10.2018

Гаденето е симптом, който често протича с дискомфорт, оригване, подуване на корема и др. Причините, поради които може да ни се гади, са многобройни и са свързани с различни неща като неприятни миризми, заболяване и други.

Хранене при Здравословни Проблеми - Избягвайте тези три храни на обядХранене при проблеми

Избягвайте тези три храни на обяд

18.10.2018

Обядът е едно от най-важните хранения за деня. Има значение какво ще похапнете. Не правете грешката да се спрете на тези три храни.

Хранене при Здравословни Проблеми - Как да се храним с брекети?Хранене при проблеми

Как да се храним с брекети?

15.10.2018

Пътят към идеалната подредба на зъбите често преминава през редица ограничения. Особено, когато се налага да се носят брекети, пациентът буквално трябва да се раздели със старите навици и да си създаде напълно нови.

Хранене при Здравословни Проблеми - 4 прости начини да се отървете от любовните дръжкиХранене при проблеми

4 прости начини да се отървете от любовните дръжки

14.10.2018

Любовните дръжки са друг начин да наречете излишните килограми, които сте натрупали около талията си. Макар и да се опитвате да се отървете от тях, нещата невинаги се получават, както желаете.

Хранене при Здравословни Проблеми - Как да се храним, ако искаме да намалим приема на тестени изделия?Хранене при проблеми

Как да се храним, ако искаме да намалим приема на тестени изделия?

13.10.2018

Здравословното хранене все по- често става тема за разговор напоследък. Доста хора избират здравословния начин на живот, започват да спортуват по често и да се хранят балансирано. Храненето е изключително важно за целия организъм на човека.