Цикличният глад лекува всяка болест
Диета при проблеми

Цикличният глад лекува всяка болест

0

Решението за всички проблеми се крие в самите нас. Цикличният глад е нещото, което може да поддържа имунната система жизнена. Оказва се, че дори най-страшните и нелечими болести могат да се излекуват с проста диета.

1

Хранене при Здравословни Проблеми

Хранителни режими и диети при здравословни проблеми и проблеми със стомаха. Как да се храним, за да бъдем здрави - на какво да наблягаме и какво да избягваме. Ако страдате или имате опасения от определено заболяване, при избора на диета обезателно се посъветвайте със специалист в областта!
Хранене при Здравословни Проблеми - Мазните храни, позволени при диетиХранене при проблеми

Мазните храни, позволени при диети

17.05.20170

Мазните храни са изключително нездравословни – в това ни убеждават от малки. Те са противопоказни за стриктните хранителни режими и диетите. Оказва се обаче, че като всяко правило, и това има своите изключения.

Хранене при Здравословни Проблеми - Тези засищащи храни преди обяда ще ви помогнат да не преяждатеХранене при проблеми

Тези засищащи храни преди обяда ще ви помогнат да не преяждате

16.05.20170

Междинните закуски са нещо, за което се спори отдавна. На диета или не, те са неделима част от ежедневието ни. А само няколко промени в навиците могат без усилия да ни отърват от излишните килца.

Хранене при Здравословни Проблеми - Кои брашна са безглутеновиХранене при проблеми

Кои брашна са безглутенови

04.05.20170

Глутенът се съдържа в големи количества в пшеницата и в някои други зърнени култури. В безглутеновата кухня се използват микс от различни брашна. Някои от тях са. . .

Хранене при Здравословни Проблеми - Хиперфагия - когато преяждането е болестХранене при проблеми

Хиперфагия - когато преяждането е болест

03.05.20170

Невинаги е лесно да разберем дали някой близък човек е засегнат от хиперфагията, защото тя кара хората да се изолират и да се хранят в самота, тайно да изхвърлят празните опаковки на изядените храни и да попълват незабелязано от другите резервите от храни

Хранене при Здравословни Проблеми - Вълшебни рецепти с чиа, с които ще отслабнетеХранене при проблеми

Вълшебни рецепти с чиа, с които ще отслабнете

02.05.20170

Тези рецепти с чиа ще ви помогнат да намалите нивата на кръвната захар, холестерола, триглициридите и ще намалите общото количество натрупани мазнини в тялото.

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни