Помогни си с тези храни за по-лесно храносмилане
Хранене при проблеми

Помогни си с тези храни за по-лесно храносмилане

Съвременната медицина е отделила доста труд и средства, за да разработи различни лекарства срещу лошото храносмилане, но истината е, че хората вече прекалено много разчитат на фармацевтите, дори и когато могат да си помогнат с даровете на природата

1

Хранене при Здравословни Проблеми

Хранителни режими и диети при здравословни проблеми и проблеми със стомаха. Как да се храним, за да бъдем здрави - на какво да наблягаме и какво да избягваме. Ако страдате или имате опасения от определено заболяване, при избора на диета обезателно се посъветвайте със специалист в областта!
Хранене при Здравословни Проблеми - Как да губим килограми, докато ядем яйцаХранене при проблеми

Как да губим килограми, докато ядем яйца

16.09.2017

Популярният израз, че най-хубавите неща идват в малки опаковки, важи с пълна сила за яйцата. Под черупката на всяко яйце се крият огромни дози протеини, добри мазнини и основни витамини.

Хранене при Здравословни Проблеми - Диета за понижаване на лошия холестеролДиета при проблеми

Диета за понижаване на лошия холестерол

14.09.2017

Напрегнатото ни ежедневие и нарастващата зависимост на повечето хора от вредна, преработена храна направиха високия холестерол един от най-големите здравословни проблеми на нашето време.

Хранене при Здравословни Проблеми - Тибетско предписание за васкуларно пречистванеХранене при проблеми

Тибетско предписание за васкуларно пречистване

31.08.2017

Тибет е известен със своите дълголетни жители, а ние можем да се възползваме от техните рецепти за дълголетие. Тибетците прочистват своите съдове със специална билкова колекция, която включва. . .

Хранене при Здравословни Проблеми - Яжте авокадо за по-добър холестеролХранене при проблеми

Яжте авокадо за по-добър холестерол

18.08.2017

Яденето на прясно авокадо всеки ден може значително да промени липидните профили и да подобри нивата на холестерола, разкрива проучване.

Хранене при Здравословни Проблеми - Суперхрани срещу диабетХранене при проблеми

Суперхрани срещу диабет

03.08.2017

Хубаво е, че едни от най-добрите храни, полезни за хората с диабет, са лесно достъпни и често срещани в магазините. Разбира се, съществуват и екзотични продукти, но те също вече са в наличност по щандовете.

Хранене при Здравословни Проблеми - Сок от лук и още няколко трика как да се предпазите от топлинен ударХранене при проблеми

Сок от лук и още няколко трика как да се предпазите от топлинен удар

01.08.2017

По всичко личи, че лято 2017-та година ще е най-горещото, от когато се води статистика въобще. Изгарящите слънчеви лъчи могат да доведат до различни здравословни проблеми, ако не се вземат подходящите мерки. Ето защо е от решаващо значение да наблюдавате

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни