Правилните хранителни решения при проблеми с корема
Хранене при проблеми

Правилните хранителни решения при проблеми с корема

0

Всички си мечтаем да имаме гладък и стегнат корем - той ни дава не само по-добро самочувствие, но е и символ на добро здраве. Плоският корем говори за добро общо здравословно състояние. Можете да го постигнете доста лесно с тези хранителни решения

1

Хранене при Здравословни Проблеми

Хранителни режими и диети при здравословни проблеми и проблеми със стомаха. Как да се храним, за да бъдем здрави - на какво да наблягаме и какво да избягваме. Ако страдате или имате опасения от определено заболяване, при избора на диета обезателно се посъветвайте със специалист в областта!
Хранене при Здравословни Проблеми - Хранене при заболяване от туберкулозаДиета при проблеми

Хранене при заболяване от туберкулоза

21.02.20170

Храната играе важна роля в оздравителния процес при заболяване от туберкулоза. Пълноценното хранене повишава съпротивата на организма, променя неговата реактивност и предпазва от изостряния и усложнения на болестния процес.

Хранене при Здравословни Проблеми - Имунитет в топформа само с тези съветиХранене при проблеми

Имунитет в топформа само с тези съвети

20.02.20170

За да се подсигурим, че зимните и пролетните вируси ще ни подминат, трябва да направим нещо за себе си. Ето няколко лесни средства за подсилване на естествената защита на организма.

Хранене при Здравословни Проблеми - Top 10 храни за стимулиране на лактациятаХранене при проблеми

Top 10 храни за стимулиране на лактацията

15.02.20170

Дневно тялото ви се нуждае от поне два литра вода, за да функционира нормално. Когато се подготвяте за кърмене, е задължително да имате приготвена бутилка с вода до себе си.

Хранене при Здравословни Проблеми - С кои напитки да премахнем токсините, докато спимХранене при проблеми

С кои напитки да премахнем токсините, докато спим

13.02.20170

Способността на тялото ни да възстановява тъкани докато спим, помага на черния дроб да се пречисти от вредните токсини. Ето защо е важно да внимаваме какво хапваме или пийваме преди сън. Има няколко напитки, предимно топли, които е препоръчително да консу

Хранене при Здравословни Проблеми - Банани с мед и други храни за добър сънХранене при проблеми

Банани с мед и други храни за добър сън

08.02.20170

Лавандула на възглавницата, медитация, успокояващи звуци – има буквално стотици трикове за по-добър нощен сън, но колко от тях са ефективни? Според все повече експерти най-добрият начин за осигуряването на ползотворната почивка е храната

Хранене при Здравословни Проблеми - Дори и един бургер ще изтормози тялото ви! Вижте защоХранене при проблеми

Дори и един бургер ще изтормози тялото ви! Вижте защо

29.01.20170

Ново проучване на германския център по диабета в Дюселдорф показа, че дори и един чийзбургер или пакет с чипс може да предизвика сериозни промени в метаболизма на човек и да доведе до чернодробно заболяване и дори диабет.

Хранене при Здравословни Проблеми - Храни за контрол на апетитаХранене при проблеми

Храни за контрол на апетита

29.01.20170

Един от най-лесните начини да отслабнем, без да гладуваме, е като заложим на храните, които контролират апетита. Приемът им ни кара да се преборим с непрестанното чувство на глад, което ни преследва, когато се опитваме да свалим излишните килограми.

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят