- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Какво да сготвяКак да сготвим ципура
25 Януари
Жана Г.
Какво да сготвяИдеалните сладкиши за кафе
24 Януари
Паолина Сярова
Какво да сготвяКакво да сготвим с бамя
24 Януари
Жана Г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашни точени кориРезултатът е много по-добър – всичко приготвено с тях става сочно и вкусно. Баницата направена с домашни кори изобщо не би могла да се сравнява с останалите, същото се отнася и за тиквеника.
23 Януари
3
Как и какво да сготвим с елдаЕлдата е много полезен продукт, който често е пренебрегван от много домакини. С него могат да се приготвят много ястия. Елдата е вкусна и когато е просто сварена и поднесена със захар или сол.
23 Януари
1
Как да си направим домашен ликьор?Ликьорът се превърнал в любимо питие както на простолюдието, така и на аристокрацията, а в края на ХVII век напитката била официално призната във всички кралски дворове.
22 Януари
1
Маринати за крехко и вкусно патешкоПатешкото месо става много по-вкусно и крехко, ако се накисне предварително в марината, преди да се готви. Ароматите с плодово ухание са незаменими за патешкото, те го правят сочно и с интересен аромат.
22 Януари
Евтини и вкусни сладкиши с бутертестоС помощта на бутертесто се приготвят вкусни и доста икономични сладкиши. Спирала от бутертесто с извара се прави много лесно, а е доста ефектна.
21 Януари
1
Как да сготвим тикваС тиква може да се приготви супа, основно ястие и десерт. С тиква се приготвя ефектно ястие – месо с гъби в тиква, и нежен чийзкейк.
19 Януари
Майсторски сачове за руйни винаЗа да си приготвите сач в домашни условия, първо трябва да се снабдите със самия сач. Вече може да се намери във всеки магазин. Зимните сачове са предимно местни и вървят ръка за ръка с червеното вино.
18 Януари
2
Тънкости при готвенето на грахТой може да се сготви постен – с лук, морков, картофи. Ако сте решили да го приготвяте така, не забравяйте да добавите няколко скилидки чесън, както и копър.
18 Януари
Вкусни идеи за бирени мезетаИ така. . с какво най-често замезваме бирата? С чипс, пуканки, всякакви крекери и соленки - все здравословни неща. А до какво води всичко това? Точно така - до бирено коремче и повечко килограми.
17 Януари
1
Традиционните зимни мезетаМезето през зимата се счита за един от най-важните компоненти на трапезата. Най-важното е то да не е много тежко или изцяло местно, защото няма да остане място за основното ястие.
10 Януари
Какво да сготвим с анасонАнасонът (Pimpinella anisum) е популярен зеленчук предимно в Италия и Франция. Често се бърка със звездния/звездовидния или китайски звездовиден анасон, който е подправка.
10 Януари
Не изхвърляйте коравия хлябНе изхвърляйте стария хляб, защото той може да ви послужи за направа на галета, на топли сандвичи и брускети, на крутони и на плънка за задушено пиле.
09 Януари
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 719
Основни Рецепти
15 245
20 596
Други