PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Какво да сготвяВкусни запеканки с карфиол и броколи
21 Окт.
Жана Г.
Какво да сготвяСъхранение и приготвяне на кестени
19 Окт.
1
Паолина Сярова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим туршия с карфиолТуршиите с карфиол са безспорно едни от най-вкусните и предпочитани от нас. Карфиолът придава особен вкус на туршията и затова комбинациите с моркови и камби са най-честите при приготвянето на зимнина.
19 Окт.
2
Варианти за вкусни кисели краставичкиКиселите краставички са ветеран с присъствието си на зимната трапеза. Това е една от любимите туршии на много българи, присъства в много рецепти и е прекрасно мезе за пиячите.
17 Окт.
Да си направим балсамов оцет вкъщиВсеки може да приготви качествен балсамов оцет, който да внесе ароматна нотка в ястията и салатите. Нужно ви е само малко търпение, доза желание и да следвате нашите съвети.
16 Окт.
4
Какво да сготвим за вечеряСъществуват много рецепти за бърза вечеря, които не отнемат много време, а резултатът изненадва приятно. С малко фантазия и желание ще се радвате на вкусна вечеря седем дни в седмицата.
12 Окт.
Нестандартни идеи за вкусни сармиВместо кайма можете да използвате пилешко месо, за да напълните сармите. Като вариант за опаковане на пилешкото месо можете да използвате китайско зеле вместо обикновено.
11 Окт.
Популярни френски предястияМного сирена, морски продукти, много вино – това е изцяло френската кулинарна атмосфера. Във френската кухня има някои доста тежки ястия, но имат и много леки и приятни храни.
10 Окт.
Тънкости при панирането на кашкавал и сиренаКогато панирате кашкавал и сирене, трябва да се спазват някои тънкости, за да се получи панировката хрупкава, а сиренето или кашкавалът да останат меки и да се топят в устата.
09 Окт.
7
Как да си сготвим октоподИма много рецепти – някои от тях изглеждат доста странни за нашия балкански вкус, други са по-малко екзотични, но определено си заслужава да опитате вкуса на октопода, независимо коя рецепта ще си изберете.
05 Окт.
1
Как сами да си опушим месоИзползването на топлината и дим за запазване на месо и риба, е прилагано в продължение на хиляди години. И днес в домашни условия може да си приготвите опушено месо с автентичен вкус.
04 Окт.
1
Извара в домашни условияПодсолена или подсладена изварата присъства в много кулинарни рецепти. Само който не е пробвал, не знае, че тя може да бъде приготвена много лесно и бързо в домашни условия.
03 Окт.
3
Лесни идеи от диетичната кухняИталианската зеленчукова супа помага за свалянето на килограми и се приготвя бързо и лесно. Телешките кюфтета на пара са диетично, но хранително ястие, което зарежда с енергия.
29 Септ.
Идеи за гарнитури с оризВместо да поднасяте ориза просто сварен във вид на гарнитура, можете да го обогатите с различни видове подправки и зеленчуци. Лесно и бързо се прави гарнитура от ориз със сладък червен пипер.
29 Септ.
Какво да правим със старите продуктиНякои стари продукти, които не са се развалили, но просто е останала много малка част от тях, могат да бъдат използвани разумно, вместо да лежат в хладилника, докато се развалят.
27 Септ.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 181
Основни рецепти
15 348
20 876
Други