Най-новото
Разгледай най-новите статии, рецепти и съвети в Gotvach.bg.
ГлюкозаГлюкозата е монозахарид от групата на въглехидратите, който се разтваря във вода и има сладък вкус. Сладкият си вкус глюкозата дължи на 5 хидроксилни групи.
ПечуркиПечурките са род базидиеви гъби, които имат симпатична бяла шапчица и нежна месеста част. Печурките са страхотно допълнение към месни и зеленчукови ястия. Печурките са полезни, но крият и сериозни рискове
Брашно от киноа – ползи и употребаБрашното от киноа се прави чрез смилане на киноа на фин прах. Тази псевдозърнена култура без глутен е добър източник на протеини, фибри, желязо и ненаситени мазнини. Брашно от киноа – ползи и употреба
Храни, които са жлъчегонни средстваХрани, които подпомагат образуването на жлъчен сок. Правилната холеретична закуска спомага за по-активното свиване на жлъчния мехур, за да се подобри изтичането на жлъчен сок. Храни, които са жлъчегонни средства
Агнешко МесоАгнешкото месо се използва по цял свят за безброй вкусни рецепти. Избор и съхранение на агнешко. Кулинарна употреба на агнешко. Ползи от консумацията на агнешко
Седативни храни и средстваКак можете да успокоите нервите си със здравословна седативна храна? Може ли промяната в диетата да увеличи устойчивостта на нервната система към стрес? Седативни билки
Най-полезните плодове на светаЯденето на пресни плодове редовно е неразделна част от здравословната диета, както и чудесен начин за повишаване на имунитета. Най-полезните плодове на света.
СливиСливите стимулират движенито на червата. Използват се за разхлабване. Вижте за какво са полезни сливите и какво съдържат. Информация за сините сливи и сушените сливи.
С какво да поднесем малиново вино?С какви храни се съчетава малиновото вино? Малиновото вино е чудесно като аперитив и десерт и най-добре е да се пие охладено. Малиновото вино можете да комбинирате с някои храни, шоколадови десерти, плодови десерти