Бобови и Зърнени ПродуктиВидове АлкохолВидове ГъбиЕтерични МаслаЗеленчуциКонсерванти и Е-таМеса и КолбасиМлечни ПродуктиПлодовеРиба и Морски ДаровеСортове ВинаХранителни ПродуктиЯдки и Семена
Бобови и ЗърнениБрашно от лимец - същност, ползи, приложение
14 Април
Йоана Стоянова
Бобови и ЗърнениСоеви Кълнове
10 Март
Илияна Ангелова
Бобови и ЗърнениЖасминов Ориз
28 Септ.
Rosi Stoyanova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Черен оризЧерен ориз /Black rice/ представлява зърнена култура, която е опитомена в Азия. По тази причина се използва широко в кулинарията на много страни като Китай, Япония и Корея.
14 Март
СинапСинапът се е използвал още по времето на Питагор като медицинско растение. Синапът стимулира работата на сърцето и елиминира отровите в тялото.
05 Март
ОризОризът е един от най-древните култивирани продукти. И до днес оризът една от основните храни на огромна част от човечеството. Оризът е източник на важни хранителни вещества.
05 Март
ЛимецЛимецът е една от най-старите храни, познати на човечеството. Лимецът почти не съдържа глутен. Лимецът се използва за направата на брашно и различни теста. Състав на лимеца.
28 Февр.
4
ЕчемикЕчемикът е важна култура, позната на човечеството от 10 000 години. Ечемикът съдържа голямо количество витамини и полезни вещества. Ечемикът е много полезен диетичен продукт, който прочиства организма от шлаките.
20 Февр.
СпелтаСпелта е вид древна пшеница, която в България е наричана още динкел. Спелтата е с минимално съдържание на глутен. Спелтата е богата на витамини, минерали и протеини.
20 Февр.
Избрано
Нашите категории рецепти
30 093
Основни рецепти
15 323
20 793
Други