Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Смеси от подправки за ароматни коледни сладкиСмеси от подправки за ароматни коледни сладки
21 Дек.
Домашно направените смеси от подправки за ароматни коледни сладки имат преимуществото, че са по-свежи и по-дълго съхраняват аромата си. Освен това можете да ги правите смесите според вкуса си за ароматни коледни сладки
За какви ястия е подходящ свинският вратЗа какви ястия е подходящ свинският врат
21 Дек.
Най-вкусни и апетитни са свинските ястия приготвени на фурна, а най-подходящ вид свинско месо е това от врата на прасето. Основни характеристики на качествения свински врат. Какво да сготвим със свински врат?
Как се замразява и размразява тофуКак се замразява и размразява тофу
20 Дек.
Можем ли да замразим тофу? Промени в тофу в резултат на замразяване. Характерно за тофуто е, че когато се замрази, то пожълтява. Има вид тофу, наречено тофу от хиляди слоеве, което на практика е замразено тофу.
За какви ястия е подходящ свинският бутЗа какви ястия е подходящ свинският бут
20 Дек.
При транжирането свинският бут има важно и специално място, защото като част от трупа на животното е с най-много приложения. Деление на бута на прасето по вид. За какви ястия е подходящ свинският бут
Как да замразяваме и размразяваме пуйкаКак да замразяваме и размразяваме пуйка
19 Дек.
Как правилно да замразим пуйка? Как правилно да размразим пуйка? Размразяването на пуйките е важна част от процеса на приготвяне и е добре да се извършва безопасно и ефективно. Методи за размразяване на пуйка
Как да си направим стерилизирани калмариКак да си направим стерилизирани калмари
18 Дек.
Една от кулинарните употреби на калмарите е стерилизацията – процес на приготвяне и съхранение в буркани за дълъг период от време. Приготвянето на стерилизирани калмари в буркан може да бъде чудесно начинание, което
Кулинарните тайни на истинското ГаспачоКулинарните тайни на истинското Гаспачо
16 Дек.
Ето какво трябва да знаете, ако искате да приготвите истинско Гаспачо. Доматите са основната съставка на съвременното Гаспачо. Много отдавна за направата на Гаспачо се е използвал само стар хляб
Тънкости при приготвяне на постни кюфтетаТънкости при приготвяне на постни кюфтета
15 Дек.
Тънкостите при правенето на постни кюфтета са много важни. Спазвайте съветите при приготвяне на постни кюфтета, за да имате вкусни веган кюфтенца. Как постните кюфтета да не се разпадат?
Диетични идеи за кето панировкиДиетични идеи за кето панировки
14 Дек.
Точно както стандартните панировки, кето смесите за паниране осигуряват същата хрупкавост и златист цвят на храната. Ето няколко лесни и вкусни рецепти за кето панировки
Самонабухващо брашно - как се прави и използваСамонабухващо брашно - как се прави и използва
13 Дек.
Самонабухващото брашно е специален вид брашно, което включва добавен бакпулвер или бикарбонат на натрий. Самонабухващото брашно често се прилага в рецепти, където времето е ограничено. Как се прави самонабухващо. .
Как се правят бейгъли стъпка по стъпкаКак се правят бейгъли стъпка по стъпка
13 Дек.
Бейгълите са вкусни хлебни гевречета, които могат да направят закуската ви перфектното кулинарно преживяване, особено ако са поднесени с прясно кафе и бурканче конфитюр. Приготвяне на бейгъли стъпка по стъпка.
Как се правят перфектните пържени филийки - няколко трикаКак се правят перфектните пържени филийки - няколко трика
12 Дек.
Пържените филийки се смятат за една от най- популярните закуски в цял свят. Пържените филийки произлизат от Франция под името френски тост.
Важни съвети при приготвяне на кето супиВажни съвети при приготвяне на кето супи
07 Дек.
Съвети при приготвяне на кето супи. Продукти за кето супи и начин на приготвяне. Изключително подходящи хранителни продукти за ароматизиране и овкусяване на кето супите