Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни гарнитури за риба щукаВкусни гарнитури за риба щука
04 Май
Рибата щука е популярна сладководна риба, която е известна със своя мек, деликатен вкус и твърда, люспеста текстура. Вкусни гарнитури за риба щука.
Свежи идеи за пролетен обядСвежи идеи за пролетен обяд
29 Април
Разнообразието от свежи плодове и зеленчуци могат перфектно да се съчетаят в приготвянето на едно ухаещо на пролет обедно меню. А как ухае пролетта - ухае на зелено. Свежи идеи за пролетен обяд
Вкусни гарнитури за есетраВкусни гарнитури за есетра
25 Април
Ето и с какво можете да поднесете тази вкусната есетра. Към есетрата би паснала чудесно и всякакъв вид паста, особено ако сте я приготвили с доматен сос, чесън и босилек. Вкусни гарнитури за есетра
Какво да сготвим с останалите яйца от ВеликденКакво да сготвим с останалите яйца от Великден
18 Април
1
На Великден почти всяко домакинство се презапасява с количеството боядисани яйца. Тук ще намерите няколко практични и вкусни идеи какво вкусно да сготвите с остатъка от великденските яйца. Идеи за ястия с варени яйца
Вкусни идеи с останалите варени яйца от ВеликденВкусни идеи с останалите варени яйца от Великден
18 Април
Великденските празници са дни в които всяко семейство сяда и празнува на богата и разнообразна трапеза. Как да оползотворим останалите варени яйца? Какво да сготвим с останалите яйца от Великден
Идеи за сладкиши със сух козунакИдеи за сладкиши със сух козунак
17 Април
За Великден хората по правило купуват много козунаци и когато празникът отмине, се оказва, че голяма част от тях са изостанали. Вижте няколко идеи за сладкиши със стар козунак.
Оригинални идеи за салати с яйцата от Великден (СНИМКИ)Оригинални идеи за салати с яйцата от Великден (СНИМКИ)
17 Април
Когато вече ви е писнала от варени яйца, а имате още две кори у дома, вижте как да ги дегизирате, за да пробудите апетита на близките си.
Как се прави страхотен козунак с глазураКак се прави страхотен козунак с глазура
14 Април
4
За да направите страхотен козунак с глазура, трябва да месите тестото един час, а след като козунакът е изпечен, го оставете да изстива върху възглавница.
Пролетни салати и предястияПролетни салати и предястия
02 Април
1
За предястие можете да си направите кюфтета от тиквички или зеленчукови кюфтета. Добра идея са и малките постни лозови сармички, в които можете да сложите най-различни подправки.
Да си направим домашен козунакДа си направим домашен козунак
01 Април
5
Отново наближават Великденските празници. Козунакът е неизменна част от Великден. Направете си вкусен козунак в домашни условия, като задължително трябва да се въоръжите с време, търпение и много любов.
Как се правят класически равиоли стъпка по стъпкаКак се правят класически равиоли стъпка по стъпка
30 Март
Традиционните италиански равиоли най-често са пълнени със сирене рикота и спанак. Класическите равиоли се правят с италианско брашно, което е с повишено съдържание на глутен. Това прави равиолите стегнати и жилави
Как да направим истински френски хляб у домаКак да направим истински френски хляб у дома
30 Март
Френският хляб, известен също като франзела, е основен продукт във френската кухня и се харесва от хора по целия свят. Традиционният френски хляб има хрупкава коричка и мека вътрешност. Домашен френски хляб
Супата за Рамадан, която помага за леки постиСупата за Рамадан, която помага за леки пости
30 Март
По време на Рамадан (22 март-20 април) е характерно консумирането на супата Харира. Необходими продукти за супата за Рамадан. Начин на приготвяне на супата Харира