PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиУмната домакиня панира само с царевично брашно
19 Март
Станислава Армянова
Кулинарни СъветиМасала доса - индийската палачинка-шедьовър
18 Март
Елена Стойчовска
Кулинарни СъветиВижте защо Салтенас са любимите кифлички на Боливия
18 Март
Елена Стойчовска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Така приготвяха бозата в баничарниците едно времеВъв всеки български град преди време се създаваше идилията на уютните, изпълнени с аромата на ванилия, карамфил, канела малки и по-големи сладкарници, в които задължително се продаваше и боза
13 Март
Къпкейкове: Приказните кексчета, които трябва да опитамеКъпкейковете се наричат още fairy cakes – вълшебни кейкчета, защото имат приказна украса. Времето за печене на къпкейковете е по-малко в сравнение с това за един кекс с нормален размер.
10 Март
Съвети при покупката на кухненски миксерМиксерът е сред най-необходимите уреди в едно домакинство. Особено важен е той за жените, които обичат да правят торти, сладкиши, кексове и всякакви сладкарски изделия.
10 Март
Как да приготвим домашна вегета и с какво да я заместимВярно е, че с вегетата готвенето е по-лесно - всичките подправки за овкусяване са на едно място, а и това, че ви е спестено купуването на естествени подправки пести пари. Все пак ако подробно се запознаете със съдържанието й, може и да се стреснете
08 Март
Няколко хитри варианта да съхраните лимоните по-дългоЩе обърнем внимание на съхранението на лимона - този така свеж, ароматен и силно полезен плод. Лимоните могат да се съхраняват бързо и лесно по няколко лесни начина
08 Март
Ето как бисквитките ви винаги да се получават хрупкави и вкусниВ зависимост от вида бисквити, които харесвате, можете да следвате тези съвети, за да получите желани резултати.
07 Март
Съвети при покупка на гевгирУверете се, че гевгирът, който сте си харесали, има достатъчно малки дупки. Най-удачната големина на пролуките е три милиметра. По-големи отвори ще ограничат в пъти употребата на гевгира
06 Март
Храните, които може да хапвате дори след срока им на годностИ ако и вие сте изправени често пред дилемата да запратите ли в коша поредния артикул с изтекъл срок на годност, или да рискувате и да си го хапнете, то съветите ни определено ще ви помогнат.
05 Март
Как баба ти се учеше да прави сандвичиЕто и няколко съвета от старите кулинарни книги как и с какво да приготвите вкусни сандвичи, с които нашите баби се учеха да ги правят и впечатляваха гостите
01 Март
Серник – полският чийзкейкВ Полша серникът е един от най-често срещаните и предпочитани десерти – превърнал се в традиционен и задължително присъстващ на полската трапеза
28 Февр.
Методът Тангзонг запазва хляба мек и пухкав с дниИзползването на метода Танзонг при правенето на хляб, позволява на печивото да остане свежо за по-дълго, без да е необходимо да се използват изкуствени консерванти.
28 Февр.
Гответе постни ястия умно, за да станат супервкусни!За нарязването на пресни плодове и зеленчуци използвайте керамични или друг вид ножове, металът убива витамините на зеленчуците, докато режете с метален нож.
28 Февр.
Кои продукти не бива да замразявате във фризераЗа жалост обаче има продукти, на които студът вреди и замразяването им не е удачно. То може да доведе до нарушаване на текстурата или вкуса им.
28 Февр.
4
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други