PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да аранжираме ястията си като истински шеф готвач
27 Февр.
Viktoriya Afzali
Кулинарни СъветиМаковец - чаровната класика на полската кухня
27 Февр.
Елена Стойчовска
Кулинарни СъветиКайенски пипер - горещата подправка в кухнята
25 Февр.
Пламена M.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съдове, подходящи за микровълноваВ микровълновата фурна не могат да се използват съдове от всякакъв материал, а само такива, които пропускат микровълните. Те трябва да са устойчиви на контакт с горещите продукти и течности.
24 Февр.
Първи стъпки към по-здравословно готвенеИзползвайте във вашите рецепти повече зеленчуци, а за десерт предпочитайте плодове. Опитайте се да готвите с минимални количества мазнина.
23 Февр.
Идеалните гарнитури за кюфтетаКюфтетата са сред най-често приготвяните вкусотийки, които се услаждат на малки и големи. Добре е да знаете с какво да ги поднесете или кои са идеалните гарнитури за тях.
22 Февр.
Сенкач или Шакотис - най-нетрадиционният традиционен сладкишПриготвянето на полския десерт Сенкач е трудоемко и отнема поне няколко часа, в които трябва да стоите до огъня и на всяко завъртане на вала да поливате с черпак от сместа. За направата на Шакотис с размери 50 см височина ви трябват 1 кг захар и брашно и
21 Февр.
Как да превърнете полезната закуска в приятна за Вашето мъничеЗа съжаление обаче дори и да сте приготвили възможно най-полезната закуска за Вашето мъниче, то може да не споделя мнението Ви и да сяда на масата с досада и с навъсен поглед. Ето защо тук ще Ви покажем не как да приготвите полезна и приятна закуска
19 Февр.
Трите тайни на вкусното и автентично КалцонеЕто как да приготвите автентично и вкусно Калцоне с тази оригинална рецепта за приготвянето на тестото за пицата, рецепта за доматения сос към нея и какви варианти за плънка можете да пробвате
18 Февр.
Златните правила при пържене във фритюрникЗадължително трябва да се изчисти фритюрникът след пърженето, а олиото да се филтрира. А знаете ли коя е перфектната температура за пържене, при която продуктите няма да поемат много мазнина?
18 Февр.
Как да станете Властелинът на супитеКазват, че супата събужда апетита и настройва стомаха за основното ястие. Тя е отражение на по-бавно течащия живот - когато готвиш супа, няма за къде да бързаш. . .
17 Февр.
Малките кулинарни трикове, които спасяват всяка домакиняГответе с размах и използвайте тези трикове, за да превърнете кулинарията в страст, а не в рутинно задължение.
17 Февр.
Бигос - най-вкусното свинско с кисело зелеБигосът е традиционно ястие за полската, литовската и беларуската кухня ястие, което се приготвя със зеле и месо. Бигосът е сред едно от малкото ястия, които не губят вкусовите си качества след многократно претопляне, а дори напротив – става още по-хубав
16 Февр.
Какво се случва с мръвката при мариноване?Процес, при който продуктът се съхранява чрез поставянето му в кисела среда, се нарича мариноване. Мариноването се прави доста преди самото готвене, тъй като чрез него се подобрява вкусът на месото и се омекотяват мускулните му влакна.
15 Февр.
Тайните на вкусната домашната каймаЗа да си приготвим сами вкусна домашна кайма, също си трябва майсторлък. Ето нашите съвети за безупречна домашна кайма.
14 Февр.
Умни научни трикове как да готвим по-лесноДокато най-добрият начин да се научим да готвим и да станем по-добри кулинари е опитът, има няколко трика, с които да забързаме този процес.
12 Февр.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други