- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКъм какво да прибавяме сибирски лук
03 Септ.
1
Пламена M.
Кулинарни СъветиКога и как да готвим със зехтин
27 Август
1
Пламена M.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да различим истинския от некачествения шоколадЧесто поради незнание шоколадите, били те тъмни, млечни и др. , се поставят под общ знаменател. Въглехидратите, с които е пълен шоколадът, са предпочитаният източник на енергия от човешкия организъм.
27 Август
5
Трикове за хубаво кафеКафето е една от най-популярните напитки. Но при приготвянето му има някои условия, ако искате да се насладите максимално на неговия вкус и ефект.
22 Август
1
Тайните на вкусния слънчогледКогато печете слънчогледови семки, най-добре това да е в тавичка, която е достатъчно голяма да се разпръсне цялото количество по дъното ѝ. В противен случай рискувате някои семки да се препекат, а други да останат сурови.
22 Август
Традиционни руски супиСолянка – Преведено от руски, Солянка буквално значи гъста супа, приготвена с много силен месен, рибен или гъбен бульон, подправена с пикантни ароматни подправки.
19 Август
2
Какво и как да готвим с гъша масГъшата мас се добавя при пърженето на картофи. Слага се малко от нея към олиото. Тя им придава много по-добър и уникален вкус.
18 Август
Консервиране на патладжаниПатладжаните можем да консервираме по доста различни начини. Започваме с патладжан в доматен сок, който можете да затворите в буркани.
17 Август
Съхранение на печени чушкиПечените чушки можете да сложите за зимата във фризера или ако предпочитате, в буркани. За замразяване на чушки във фризера всичко, което ви трябва са торбички, където да ги наредите.
16 Август
1
Как да замразяваме царевица?Замразената царевица е много удобна за приготвяне на различни видове ястия. Вижте как лесно и удобно да замразявате царевица.
15 Август
Как да си направим нектар и сиропНяма нищо по-вкусно от домашно приготвените сокове и нектари. Тях можем да си приготвим по наш вкус – с повече или по-малко захар, да ги направим гъсти или по-редки.
14 Август
Как да съхраняваме джинджифилВ почти всички магазини за хранителни стоки вече можем да намерим джинджифил. Ароматната подправка трябва да се съхранява правилно, за да даде всички свои качества на ястията, в които ще я използвате.
12 Август
4
Консервиране чрез осоляванеОсоляването на продуктите е играло важна роля в храненето на хората, тъй като удължавала срока за съхраняване на месото, рибата и зеленчуците.
12 Август
Приготвяне на домашни бебешки пюретаМного пъти сме виждали във филми и реклами, как майката опитва от храната на детето, след което то само пожелава и копира от нея. Това се нарича принципа на папагала и е напълно приложим при всяко бебе.
10 Август
3
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 705
Основни Рецепти
15 243
20 591
Други