Gotvach.bg»Статии»Меса и Колбаси
- Бобови и Зърнени Продукти
- Видове Алкохол
- Видове Гъби
- Етерични Масла
- Зеленчуци
- Консерванти и Е-та
- Меса и Колбаси
- Млечни Продукти
- Плодове
- Риба и Морски Дарове
- Сортове Вина
- Хранителни Продукти
- Ядки и Семена
Меса и КолбасиЕленско Месо
12 Септ.
1
Admin
Меса и КолбасиПуешко Месо
12 Септ.
Admin
Меса и КолбасиГъши дроб
18 Юли
5
Rosi Stoyanova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ПрошутоПрошутото е световно известен италиански деликатес. Прошутото се приготвя от бутове на специално отгледани и хранени свине.
14 Май
1
ЧоризоЧоризото, наричано и чорисо, представлява вкусен пикантен колбас, който произхожда от Испания и Португалия. Кои са различните видове Чоризо.
07 Март
Агнешко МесоАгнешкото месо се използва по цял свят за безброй вкусни рецепти. Избор и съхранение на агнешко. Кулинарна употреба на агнешко. Ползи от консумацията на агнешко
25 Януари
СланинаСланината е традиционно използван в българската кухня продукт. Сланина се добива от подкожната мазнина на прасе или свиня. Сланината е вкусна като мезе опушена, овкусена, но винаги трябва да бъде осолена.
29 Дек.
1
Говеждо месоГовеждото месо е известно като храна още от незапомнени времена. Говеждото месо е изключително богато на желязо, витамин В12 и редица други полезни вещества.
29 Ноем.
КаймаВкусната кайма не трябва да бъде нито много мазна, нито много суха, тя трябва да е сочна. Каймата е основен продукт за редица ястия. В родната кухня ястия с кайма имат дългогодишни традиции.
29 Септ.
2
СаламСаламът е продукт от солено и изсушено месо, който може да се приготви от свинско, телешко, говеждо или микс от различни меса. Италианските салами са най-популярни. Какво съдържат саламите?
03 Септ.
Гъше месоМесото от гъска е широко разпространено в готварството на редица страни. Гъшето месо се употребява в яхнии, супи, салати, пастети, запеканки. Избор на гъше месо. Състав и ползи на гъшето месо
23 Август
Биволско месоСпоред италианските диетолози на консумацията на биволско месо трябва да наблягат най-вече дамите, тъй като то е много богато на желязо. Биволското има 40 процента по-малко холестерол от говеждото.
10 Август
МортаделаЗа направата на мортадела се ползва само отбрано свинско месо, което се обработва внимателно. Производство и състав на мортадела. Всичко за италианския колбас мортадела
07 Август
Месо от щраусОсвен че е екзотично и вкусно, месото от щраус е и полезно. Специалистите съветват месо от щраус да се консумира най-вече от хора, които страдат от високо кръвно налягане. Месото от щраус се препоръчва от диетолозите
07 Август
БратвурстБратвурстът е вид наденица, характерна най-вече за Германия. Братвурст обичайно се сервира с горчица, кетчуп или някой пикантен сос.
16 Август
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 595
Основни Рецепти
15 214
20 540
Други