- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиТрайност на замразеното месо
23 Март
1
Жана Г.
Кулинарни СъветиС какво се съчетава рибата най-добре
22 Март
Паолина Сярова
Кулинарни СъветиСушене на зеленчуци
19 Март
3
Паолина Сярова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си приготвим ядки с подправкиИ тъй като си говорим за експерименти, решихме да ви представим две различни рецепти за ядки с подправки. Подбрали сме различни видове подправки и миризми. Ако искате винаги можете да смените някоя съставка или пък да добавите нова.
18 Март
Украса за торти от захарно тестоТортите, украсени със захарно тесто, са много красиви и ефектни. Сами можете да си направите захарно тесто вкъщи и да оформяте от него украса за торти.
16 Март
1
Тайната на сочната домашна пицаСочна домашна пица можете да приготвите с помощта на правилен подход към създаването на основата и на плънката на пицата.
16 Март
2
Как да приготвим печена гъскаЗа да бъде печената гъска вкусна, тя преди всичко трябва добре да се подготви. Това не е трудно, но изисква време – два дни, което означава, че трябва да я купите няколко дни, преди да я сервирате.
15 Март
Хранителни предимства на зеления боб едамамеЕдамаме е типично японско растение. Името му буквално означава боб на клонка . От него се прави и определен (подходящ) за целта тип соя.
14 Март
Как се почистват и пекат лешници?След като извадите всички ядки от черупките им, ще забележите, че имат тъничка кафява ципа. Обикновено изпечените готови лешници, които се продават са изчистени от тази ципа и затова са изцяло бледожълти.
11 Март
Как да сготвим диво прасеМесото от диво прасе изисква специфично готвене. То има доста особености. За да се премахне миризмата, особено при мъжките прасета, преди приготвянето на месото то трябва да се накисне в марината.
11 Март
Идеалните подправки за всеки вид месоМесните ястия могат да бъдат разнообразени не само с различни начини на приготвяне на месото, но също така и като се променят подправките, които се добавят към тях.
09 Март
Как да сготвим киноаАко искате киноа да е с по-мек и приятен вкус, накиснете зърната за три часа, преди да ги варите. Ако искате да е с по-наситен вкус, преди да ги сварите, ги запържете на сух тиган.
08 Март
3
Какво е сорго и какво да сготвим с негоСоргото е богато на протеини зърно с текстура, подобна на просото. В Съединените щати, земеделските производители използват соргото за фураж на добитъка. В Африка и Азия, хората го използват в ястия като овесена каша и хляб.
05 Март
Плодово-млечни питиетаНай-подходящи за приготвянето на плодово-млечни коктейли са бананите, ананасът, ягодите, вишните, малините, киви. Коктейлите стават по-вкусни, ако добавите в тях какао на прах, няколко капки разтопен шоколад,
04 Март
Консервиране на нераздробено месоЗа да сте сигурни в качеството на сушеното, пушено или осолено месо, което консумирате, можете да си го приготвите сами. Достатъчно е да имате цяло парче месо, което да консервирате, без да разрязвате на части.
03 Март
1
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 719
Основни Рецепти
15 245
20 596
Други