PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да съхраняваме сланина
06 Май
Rosi Stoyanova
Кулинарни СъветиЗаместители на солта
05 Май
2
Rosi Stoyanova
Кулинарни СъветиТънкости при готвенето на дивеч
03 Май
Жана Г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети и правила за правене на гювечНаучете се кои са основните правила за вкусен гювеч и къде е тайната на перфектното ястие. Всички продукти за гювеча се слагат сурови – без никаква предварителна топлинна обработка.
30 Април
3
Да си направим домашно краве маслоПриготвянето на домашно краве масло е лесно и не отнема много усилия. Направете си краве масло вкъщи и се радвайте на полезните му свойства.
29 Април
6
Как да си направим украса за тортаАко се чудите как да направите вашата торта по-ефектна, ние можем да ви помогнем с няколко идеи. Не е необходимо да се влагат прекалено големи усилия - красивият ефект може да бъде постигнат и с по-прости средства.
29 Април
Как се готви конско месоКонското месо е било употребявано за храна още от праисторически времена. Чергарските народи са готвели конското месо по различни начини.
28 Април
1
Полезни съвети за пържене във фритюрникКогато пържите продукти във фритюрник, не напълвайте цялата кошничка, тъй като това намалява температурата на мазнината, особено ако продуктите са от фризера.
27 Април
Каква мазнина е най-подходяща за фритюрникЗа пържене във фритюрник се препоръчва използването на растителна мазнина. Тя не само помага да се намали нивото на лошия холестерол в организма, но съдържа също така полезния витамин Е.
27 Април
1
Съхраняване и консервиране на аспержиАспержите са все по-популярни у нас. Можете да ги съхранявате в хладилник, фризер или да ги консервирате. Ето и един вариант как точно да съхранявате аспержи.
26 Април
Желатинови кремове за тортиАко искате да разнообразите вашето меню като приготвите у дома вкусен и красив сладкиш, можете да си направите торта с желатинов крем. Разбира се, работата с желатин си има своите специфики.
25 Април
Приложение на канелените пръчициКанелените пръчици се използват за украса на празнични трапези, за ароматизиране на дома, както и за аранжиране различни коктейли. Научи повече за пръчиците канела.
23 Април
Тайната на вкусните сармиВсяка домакиня желае да приготвя вкусни гозби за своето семейство. Ето някои идеи как да направите най-вкусните сарми за любимите си хора.
21 Април
1
Премахване на миризми в кухнятаНай-силните и тежки миризми в едно жилище са в кухнята. Тя трябва редовно да се проветрява, а оцетът и содата са универсални продукти за почистването и.
19 Април
Как да готвим на параАко нямате уред за готвене на пара, можете да готвите по стария изпитан начин: върху тенджера, пълна с вряща вода, се слага метален гевгир или сито и се завива с кърпа.
18 Април
Готвене в йенско стъклоЙенското стъкло е незаменимо в домакинството, в него се приготвят много вкусни ястия при високи температури. Съдовете от йенско стъкло се изработват от специално стъкло с добавка от метални частици.
18 Април
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други