PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиТайните на сочната плънка за лазаня
19 Май
1
Жана Г.
Кулинарни СъветиСъхранение на копър, коприва и магданоз
18 Май
2
Вяра Костадинова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Да си направим сами кори за лазаняВъпреки, че живеем във време, в което можем да си купим всичко от магазина, няма по-вкусно от домашната храна. Приготвянето на лазанята не отнема много време, дори и да я правите с домашни кори.
17 Май
Съвети при избора на съдове за готвенеГотвенето в удобни и надеждни съдове е мечта за всяка една домакиня. Първото което трябва да вземем предвид, купувайки си съдове е времето, в което те ще ни служат.
16 Май
3
Консервиране и съхранение на царевицаЦаревицата е зърнена култура, която все повече се използва в българската кухня. Чудесен избор за добавяне към различни ястия с ориз или с картофи, гарнитура към месо, към някои видове салати, както и под формата на пуканки.
15 Май
1
Правилно съхраняване на зелени зеленчуци и салатиЗелените зеленчуци се развалят много бързо. Дори да ги държите в хладилник, след няколко дни започват да загниват и стават негодни за употреба. Вижте нашите съвети.
14 Май
Тайните на перфектната панировкаГрисът е най-нежната възможна панировка. Тя е подходяща за пилешко месо, морски дарове, карфиол – те придобиват уникален вкус с такава панировка.
14 Май
1
Тайните на вкусните макарониНай-лесната формула за варене на макарони е италианската. Според нея на всеки 100 грама макарони се падат 10 грама сол и 1 литър вода.
13 Май
1
Съвети за готвене на патладжаниПатладжанът съдържа много витамини и минерали. Освен, че е полезен за организма, той е и много вкусен, когато е приготвен правилно.
12 Май
1
Сосове за барбекюБез подходящ сос барбекюто не е напълно завършено. Със барбекю сосовете можете както да хапвате месцето, топнато в купичката с ароматната смес, за да е по-сочно.
10 Май
Как лесно и бързо да почистим рибатаЗа чистенето на риба трябва да се използват кухненски ножици или остър и гъвкав нож. Бъдете внимателни, защото пресните риби са много хлъзгави.
10 Май
Как да приготвим октопод?Октоподът е кулинарен деликатес, който може да се приготви със салата или в основно ястие. Начините на готвене на октопод включват варене, задушаване, печене и мариноване.
09 Май
Как да не ни се слепва оризътИма различни идеи, които ни убеждават, че точно по този начин оризът става на отделни зрънца и не се слепва. При някои се получава, при други ефектът е същия.
08 Май
20
Обезмасляване на млякотоЗащо да изберем обезмаслено, един или два процента мляко като пълномасленото е с 3. 7 процента мазнини? Не е ли това прекалено малка разлика, за да се притесняваме?
07 Май
1
Как се готви целинаЗелената част на целината може да се използва за всякакви салата и им придава неповторим пикантен вкус. Вкусна и хранителна е целината, пълнена с месо.
06 Май
1
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други