Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ретро идеи за Руски киселиРетро идеи за Руски кисели
05 Юли
Съществуват най-разнообразни рецепти за приготвянето на руски кисели и макар да ви се струват малко ретро, ние ще Ви предложим 3 от най-популярните
Как се прави пилешка супа - ръководство за начинаещиКак се прави пилешка супа - ръководство за начинаещи
04 Юли
Пилешката супа става за обяд и вечеря, защото хидратира, засища и не е толкова тежка. Друга причина да си приготвим пилешка супа, е, че не отнема много време и се приготвя лесно. Пилешка супа по бабина рецепта
Рецепти за Пържена риба по рускиРецепти за Пържена риба по руски
02 Юли
Много често руснаците обичат да си хапват пържена риба, тъй като почти всички видове са подходящи за тази цел. Ето 2 традиционни рецепти за пържена риба по руски
Как се прави баница - ръководство за начинаещиКак се прави баница - ръководство за начинаещи
30 Юни
Всяко родна домакиня трябва да знае как да направи една хубава българска баница, с която да угоди и на най-капризния вкус вкъщи. Ето защо ще разгледаме рецептата на баницата, от която всеки ще ахне!
Полезно и вкусно: Сладки рецепти с МакаПолезно и вкусно: Сладки рецепти с Мака
30 Юни
Мака или перуански женшен се използва за стимулиране на саксуалния апетит и повдигане на тонуса. Предлагаме ви 3 сладки рецепти с мака, които освен че са вкусни, работят и за здравето ви
Как да си приготвим здравословен студен чайКак да си приготвим здравословен студен чай
29 Юни
Вижте как да си приготвите разхлаждащ и здравословен чай у дома. Най-доброто решение срещу летните жеги!
Как се прави таратор - ръководство за начинаещиКак се прави таратор - ръководство за начинаещи
29 Юни
3
Тараторът е една от най-полезните студени супи. Препоръчвана е за всяка диета заради ниското съдържание на мазнини и въглехидрати. Ето как да приготвим таратор в няколко лесни стъпки.
Как се прави бюрек - ръководство за начинаещиКак се прави бюрек - ръководство за начинаещи
26 Юни
В Турция вариантът на баницата се нарича бюрек. Под името бюрек се продава добре познатото тестено изделие с различна по състав плънка. Класиката е бюрек с плънка със сирене. Вижте как се прави перфектният бюрек
Пържени кочани от зеле? И още икономични идеи от руската кухняПържени кочани от зеле? И още икономични идеи от руската кухня
23 Юни
Зелето, независимо дали е прясно или кисело, заема много важно място в руската кухня. Ето защо Ви предлагаме 3 рецепти със зеле, които са познати на всяка уважаваща себе си руска домакиня:
Испанска класика: Традиционна рибена супа за душатаИспанска класика: Традиционна рибена супа за душата
23 Юни
Испанските рецепти за приготвянето на рибни ястия са безброй. Истинска класика обаче е супата, приготвена от риба треска, която се консумира във всички части на Испания
За радост на мъжа ви: Месни специалитети от немската кухняЗа радост на мъжа ви: Месни специалитети от немската кухня
21 Юни
Германската кухня е особено популярна с красивите си коледни сладки, както и с голямото разнообразие на всякакви печени, варени и задушени меса. Ето някои от най-разпространените немски месни рецепти
Перфектният руски Разсолник в два вкусни вариантаПерфектният руски Разсолник в два вкусни варианта
20 Юни
Предлагаме ви две класически рецепти за Разсолник, като първият вариант е по-традиционен, докато вторият е предпочитан от московските домакини, поради което е известен като московски Разсолник
Уникален крем карамел по класическата рецепта на Реймънд БланкУникален крем карамел по класическата рецепта на Реймънд Бланк
20 Юни
Прекрасна рецепта за френски десерт от Реймънд Бланк (Raymond Blanc). Крем карамелът се влива със сладки ванилови шушулки, поднесен с богат кафяв карамелен сироп