Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържени кочани от зеле? И още икономични идеи от руската кухняПържени кочани от зеле? И още икономични идеи от руската кухня
23 Юни
Зелето, независимо дали е прясно или кисело, заема много важно място в руската кухня. Ето защо Ви предлагаме 3 рецепти със зеле, които са познати на всяка уважаваща себе си руска домакиня:
Испанска класика: Традиционна рибена супа за душатаИспанска класика: Традиционна рибена супа за душата
23 Юни
Испанските рецепти за приготвянето на рибни ястия са безброй. Истинска класика обаче е супата, приготвена от риба треска, която се консумира във всички части на Испания
За радост на мъжа ви: Месни специалитети от немската кухняЗа радост на мъжа ви: Месни специалитети от немската кухня
21 Юни
Германската кухня е особено популярна с красивите си коледни сладки, както и с голямото разнообразие на всякакви печени, варени и задушени меса. Ето някои от най-разпространените немски месни рецепти
Перфектният руски Разсолник в два вкусни вариантаПерфектният руски Разсолник в два вкусни варианта
20 Юни
Предлагаме ви две класически рецепти за Разсолник, като първият вариант е по-традиционен, докато вторият е предпочитан от московските домакини, поради което е известен като московски Разсолник
Уникален крем карамел по класическата рецепта на Реймънд БланкУникален крем карамел по класическата рецепта на Реймънд Бланк
20 Юни
Прекрасна рецепта за френски десерт от Реймънд Бланк (Raymond Blanc). Крем карамелът се влива със сладки ванилови шушулки, поднесен с богат кафяв карамелен сироп
Любимите ни сосове с хрян, които да опиташ задължителноЛюбимите ни сосове с хрян, които да опиташ задължително
19 Юни
Освен че те разплаква, хрянът те връхлита с неизмерима лютивина през носа. Това, разбира се, става, когато го стържеш, за да приготвиш някои от любимите си сосове. А вижте кои са нашите любими сосове с хрян
Рецепти за Шчи: Три руски класикиРецепти за Шчи: Три руски класики
19 Юни
Шчи или Щи (Shchi) са най-разпространените супи в Русия и околностите ѝ. Ето 3 класически рецепти за Щи, от които можете да изберете най-подходящата за Вас
Новата мода на рецептите: Гурме по хронометърНовата мода на рецептите: Гурме по хронометър
17 Юни
Едно истинско предизвикателство в съветите за готвене - рецепти за по-малко от десет минути по часовник. Все повече стават специалистите, които наблягат на краткото време в приготвянето на храната.
Как се прави ядково млякоКак се прави ядково мляко
15 Юни
Ядковите млека са все по-предпочитан избор за здравословно хранене. Как да си приготвим ядково мляко у дома?
Кулинарна употреба на нектариниКулинарна употреба на нектарини
15 Юни
Вкусните нектарини имат множество приложения. Освен към десерти, плодови салати и зърнени култури, те се влагат и в процеса на печене на скара на свинско или пиле.
Вегетариански рецепти с темпеВегетариански рецепти с темпе
14 Юни
Темпе е хранителен продукт, широко разпространен във вегетарианската и веганска кухня. Вижте идеи за рецепти с темпе.
Три интересни рецепти от виетнамската кухняТри интересни рецепти от виетнамската кухня
13 Юни
Счита се, че за да е вкусно едно виетнамско ястие, то трябва винаги да е приготвено от пресни продукти, поради което се набляга единствено на сезонните плодове и зеленчуци.
Как да сготвим месо от акулаКак да сготвим месо от акула
13 Юни
Акулата е от морските обитатели, които принадлежат към групата на полутлъстите риби. В състава ѝ се откриват едва 5 до 10 мазнини. Освен това месото и е наситено с пълноценни белтъци с балансиран аминокиселинен състав.