Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Истината за Ватиканския хляб!Истината за Ватиканския хляб!
21 Ноем.
Случайно да сте попадали на рецепта за Ватикански хляб или някой да ви е давал закваска за него? А това, че този хляб се прави само веднъж в живота, кара ли ви да се изпълвате с противоречиви чувства?
Време за пости: Здравословни салати от сварени зеленчуциВреме за пости: Здравословни салати от сварени зеленчуци
21 Ноем.
В зимния сезон на постите си позволете да експериментирате и да добавите някоя необичайна, но хранителна добавка в салатите си. А ние ви предлагаме да опитате нашите 3 вкусни предложения за салати с варени зеленчуци.
Три любими соса, с които италианците хапват пастата сиТри любими соса, с които италианците хапват пастата си
19 Ноем.
Класическите сосове за паста като Песто, Болонезе, Карбонара или най-обикновен доматен сос с босилек са ни добре познати. Тук ще ви представим някой по-малко популярни, но много вкусни сосове, с които да разнообразите рецептите си за пастата
Оригинална, бърза и същевременно лесна рецепта за риба по японскиОригинална, бърза и същевременно лесна рецепта за риба по японски
19 Ноем.
Истината е, че Япония е държавата, в която се консумира най-много риба по света, а оттук е логично да се предположи и че именно японците могат да приготвят рибата по най-разнообразен начин и така че тя да е вкусна, естествено
Виетнамската чорба, която ще ви сгрее в студеното времеВиетнамската чорба, която ще ви сгрее в студеното време
18 Ноем.
Традиционната виетнамска кухня се характеризира със свежи съставки, малко мазнини и богатство от билки и зеленчуци. Принципът на Ин и Ян се пренася и върху начина на приготвяне на ястията.
Рецепти, които ще ви потопят в кулинарната магия на АнглияРецепти, които ще ви потопят в кулинарната магия на Англия
17 Ноем.
С тези две класически английски рецепти предизвикваме всички гастрономи, които обичат да експериментират. С тяхна помощ можете да внесете разнообразие на трапезата, да изненадате семейството си, както и да изпъкнете с кулинарните си умения
Две рецепти с домати, които ще ви напомнят за лятотоДве рецепти с домати, които ще ви напомнят за лятото
17 Ноем.
За съжаление доматите не се съхраняват замразени, тъй като съдържат много вода и при размразяване стават на каша. Но са страхотни за консерви и кетчуп. Ето две апетитни рецепти с домати и с дъх на топло лятото
В сезона на гъбите и в духа на Поста: 3 вкусни предложения с гъбиВ сезона на гъбите и в духа на Поста: 3 вкусни предложения с гъби
14 Ноем.
Ако сте решили да започнете диета без месо и животински продукти, няма по-подходящо време от сега. И ние идваме точно навреме с три вкусни и полезни предложения с гъби
Пилешката персилада а ла Жак Пепен - най-лесната вечеряПилешката персилада а ла Жак Пепен - най-лесната вечеря
12 Ноем.
Ще Ви предложим описанието на начина, по който Жак Пепен приготвя вкусно пилешко месо, което е кръстил Пилешка персиада - уникално бърза и вкусна рецепта за цялото семейство
Заменете купешките солети с тези здравословни гризиниЗаменете купешките солети с тези здравословни гризини
11 Ноем.
Обикновено хапваме солети в стремежа си да залъжем глада. Смятаме ги за безвредни, независимо от количеството, което консумираме. Това, за съжаление, не е така.
Как се приготвя варена тиква по японски?Как се приготвя варена тиква по японски?
31 Окт.
В Япония най-често тиквата се сварява заедно с нетипични за нас, европейците, подправки като соев сос и мирин. По този начин тя придобива съвсем екзотичен вкус, който няма нищо общо с нашенската сварена тиква
Пет интересни приложения на нахутаПет интересни приложения на нахута
24 Окт.
Хората не осъзнават, че нещо толкова малко като зрънцето нахут, може да допринесе толкова много за определено ястие и в същото време да играе и важна роля за здравословното ни хранене.
Как да си направим домашен сушен патладжанКак да си направим домашен сушен патладжан
23 Окт.
Патладжанът е сред най-често употребяваните зеленчуци. Той се използва самостоятелно и като допълнение на редица супи, гозби и сосове. Сушените патладжани са особено характерна добавка и стават все по-популярни и у нас.