PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Истината за Ватиканския хляб!Случайно да сте попадали на рецепта за Ватикански хляб или някой да ви е давал закваска за него? А това, че този хляб се прави само веднъж в живота, кара ли ви да се изпълвате с противоречиви чувства?
21 Ноем.
Време за пости: Здравословни салати от сварени зеленчуциВ зимния сезон на постите си позволете да експериментирате и да добавите някоя необичайна, но хранителна добавка в салатите си. А ние ви предлагаме да опитате нашите 3 вкусни предложения за салати с варени зеленчуци.
21 Ноем.
Три любими соса, с които италианците хапват пастата сиКласическите сосове за паста като Песто, Болонезе, Карбонара или най-обикновен доматен сос с босилек са ни добре познати. Тук ще ви представим някой по-малко популярни, но много вкусни сосове, с които да разнообразите рецептите си за пастата
19 Ноем.
Оригинална, бърза и същевременно лесна рецепта за риба по японскиИстината е, че Япония е държавата, в която се консумира най-много риба по света, а оттук е логично да се предположи и че именно японците могат да приготвят рибата по най-разнообразен начин и така че тя да е вкусна, естествено
19 Ноем.
Виетнамската чорба, която ще ви сгрее в студеното времеТрадиционната виетнамска кухня се характеризира със свежи съставки, малко мазнини и богатство от билки и зеленчуци. Принципът на Ин и Ян се пренася и върху начина на приготвяне на ястията.
18 Ноем.
Рецепти, които ще ви потопят в кулинарната магия на АнглияС тези две класически английски рецепти предизвикваме всички гастрономи, които обичат да експериментират. С тяхна помощ можете да внесете разнообразие на трапезата, да изненадате семейството си, както и да изпъкнете с кулинарните си умения
17 Ноем.
Две рецепти с домати, които ще ви напомнят за лятотоЗа съжаление доматите не се съхраняват замразени, тъй като съдържат много вода и при размразяване стават на каша. Но са страхотни за консерви и кетчуп. Ето две апетитни рецепти с домати и с дъх на топло лятото
17 Ноем.
В сезона на гъбите и в духа на Поста: 3 вкусни предложения с гъбиАко сте решили да започнете диета без месо и животински продукти, няма по-подходящо време от сега. И ние идваме точно навреме с три вкусни и полезни предложения с гъби
14 Ноем.
Пилешката персилада а ла Жак Пепен - най-лесната вечеряЩе Ви предложим описанието на начина, по който Жак Пепен приготвя вкусно пилешко месо, което е кръстил Пилешка персиада - уникално бърза и вкусна рецепта за цялото семейство
12 Ноем.
Заменете купешките солети с тези здравословни гризиниОбикновено хапваме солети в стремежа си да залъжем глада. Смятаме ги за безвредни, независимо от количеството, което консумираме. Това, за съжаление, не е така.
11 Ноем.
Как се приготвя варена тиква по японски?В Япония най-често тиквата се сварява заедно с нетипични за нас, европейците, подправки като соев сос и мирин. По този начин тя придобива съвсем екзотичен вкус, който няма нищо общо с нашенската сварена тиква
31 Окт.
Пет интересни приложения на нахутаХората не осъзнават, че нещо толкова малко като зрънцето нахут, може да допринесе толкова много за определено ястие и в същото време да играе и важна роля за здравословното ни хранене.
24 Окт.
Как да си направим домашен сушен патладжанПатладжанът е сред най-често употребяваните зеленчуци. Той се използва самостоятелно и като допълнение на редица супи, гозби и сосове. Сушените патладжани са особено характерна добавка и стават все по-популярни и у нас.
23 Окт.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 191
Основни рецепти
15 352
20 883
Други