PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да печем кашу? Цели 4 вкусни варианта
10 Дек.
Станислава Армянова
Кулинарни СъветиПравила при варене на нахут и как да го запазим по-дълго
09 Дек.
Станислава Армянова
Кулинарни СъветиКакво е хранителна мая?
07 Дек.
Лилия Милкова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Карбонара - най-популярната паста в света! Оригиналната рецептаИстината е, че ако нямате наистина страхотни съставки и не приложите няколко ключови техники при приготвянето на карбонара, ще останете разочаровани и гладни. Представяме ви оригиналната рецепта за паста Карбонара
06 Дек.
Съвети за запазване на талията по време на празнициПразниците винаги са изпитание за тялото, а през зимата те са струпани близо един до друг и са истинско предизвикателство пред желанието и намерението да се опази талията в дните на безкрайните трапези и кулинарните изкушения.
04 Дек.
Домашни печени фъстъци с шушулката - как да ги направим?Въпреки че можем да си закупим фъстъците вече изпечени, винаги е по-добре да си ги приготвим домашни - усилията са минимални, а резултатите ги компенсират безспорно. Вижте как се пекат апетитни фъстъци с шушулката
03 Дек.
Алкохолът, подходящ за ползване при готвенеМного видове алкохол да се влагат при готвене, което подобрява вкуса на продуктите или пък скъсява времето на готвене. Ето кои видове алкохол са подходящи не само за пийване, но и за готвене, и за какви храни.
03 Дек.
Как да съхранявате тортата?Както при повечето храни, и тортите са в своя пик на качество, когато са пресни. Това означава, че сервирането им в деня, в който са изпечени, винаги е най-добрият ви вариант.
30 Ноем.
1
Полезни храни, които правят вкусен тандем с яйцаВсички обичаме яйцата. Те са богати на витамини, антиоксиданти и здравословни мазнини. Яйцата сами по себе си са мощна суперхрана, но комбинирайки ги с тези 8 полезни храни ще свалите излишните килограми
29 Ноем.
Какво е фростинг и как се прави?Фростинг или айсинг са синоними за едно и също понятие, което наричаме още глазура. Глазурата е сладка кремообразна маса направена от захар и течност, най-често вода или мляко
26 Ноем.
Съвети при приготвяне на дребни рибиНе съдете по размера, дребните рибки също са предизвикателство за приготвяне в кухнята. Вижте някои съвети и начини за приготвяне на дребните рибки.
24 Ноем.
Съвети при избор на блендерИзборът на блендер е труден, тъй като на пазара има изключително богат избор от предлагани продукти. Преди да вземете своето решение, е добре да се съобразите с няколко критерия.
24 Ноем.
Начини на сервиране в японската кухняАко искате да спретнете една истинска японска вечер, не е важно единствено да знаете как се прави суши или темппура. Важно е и как да аранжирате самата маса. Ето какви правила следват японците
24 Ноем.
За всеки повод: Руски сосове за рибни ястияСосът към рибата може да е както студен, така и топъл, но е важно да знаете как правилно да комбинирате съставките му, за да сте сигурни, че подхожда на рибното ястие. Ето 3 варианта за традиционни руски рибни сосове
24 Ноем.
1
Гъба с аромат на есен: Есенна миризливкаЕсенната миризливка е представител от семейство Tricholomataceae (Есенни гъби). У нас тя е известна още под имената Обикновена орешарка, Сивушка и Чучулетка.
22 Ноем.
Най-популярните сосове в светаВ наши дни са измислени толкова много рецепти за сосове, че броят им почти надвишава храните, за които са предназначени. В тази статия с нетърпение споделяме с вас рецептите на най-популярните сосове в света
18 Ноем.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 086
Основни рецепти
15 322
20 788
Други