Хранителни Продукти

Хранителните продукти с информация за тях и техния състав. Съхранение, избор и консумация на различни видове хранителни продукти. Приложение на отделните хранителни продукти.
Хималайска сол
Хималайска сол
Хималайската сол често е наричана бяло злато поради безспорните си здравословни качества. Хималайската сол може да се използва като трапезната сол. ...
Арганово масло
Арганово масло
Аргановото масло е специално масло, което се извлича от семената на аргановото дърво. Аргановото масло намира широко приложение в козметиката. Аргановото ...
Английска сол
Английска сол
Английската сол е ценен продукт, който има редица чудодейни здравословни качества. Английската сол има редица полезни качества. Разкрасяване и детоксикация ...
Палмово масло
Палмово масло
Палмовото масло широко се използва в хранителната индустрия. Палмовото масло притежава много спорни качества. Ползи и вреди от палмово масло.
Глюкозо-фруктозен сироп
Глюкозо-фруктозен сироп
Глюкозо-фруктозният сироп е подсладител, който се използва широко в храни и напитки. Глюкозо-фруктозният сироп е около 75 по-сладък от захарта. Вреди от ...
Пчелно млечице
Пчелно млечице
Пчелното млечице представлява натурален пчелен продукт, който високо се цени. Пчелното млечице е гъста бяла или кремава маса, която има особен мирис и ...
Арарут
Арарут
Арарут е многогодишно растение, чиито корени се използват за храна, като сгъстител и като добавка в различни лекарства. Арарутът произхожда от тропиците на ...