- Бобови и Зърнени Продукти
- Видове Алкохол
- Видове Гъби
- Етерични Масла
- Зеленчуци
- Консерванти и Е-та
- Меса и Колбаси
- Млечни Продукти
- Плодове
- Риба и Морски Дарове
- Сортове Вина
- Хранителни Продукти
- Ядки и Семена
Хранителни ПродуктиПчелно млечице
02 Септ.
Rosi Stoyanova
Хранителни ПродуктиГлюкозо-фруктозен сироп
01 Септ.
1
Rosi Stoyanova
Хранителни ПродуктиРапично олио
22 Август
Кристина Черникова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царевично брашноЦаревичното брашно е ценен готварски продукт. Царевичното брашно бори високото кръвно. Ползи от царевично брашно. Готвене с царевично брашно
07 Август
Оризово брашноОризовото брашно е бял или жълтеникав прахообразен продукт, който се използва широко в кулинарията. Оризовото брашно се добива от семената на зърнената култура ориз. Рецептите с оризово брашно са безглутенови
05 Август
1
БакпулверБакпулверът е популярен набухвател за тесто и различни печива, кексове, мъфини, сладкиши и т. н. Бакпулверът се състои от сода за хляб (основа) и лимонена киселина/лимонтозу. Състав на бакпулвер.
30 Юли
1
Ето как да разбереш дали имаш глутенова непоносимостРазпознаване на симптомите на глутенова непоносимост. Дългосрочни симптоми на глутенова непоносимост. Поставяне на диагноза и лечение на глутенова непоносимост
16 Юли
АгавеАгавето е растение, което по външен вид наподобява кактус. Агавето се използва за направата на текила. Агавето е по-сладко от меда и захарта.
15 Юли
Кленов сиропКленовият сироп се добива от сока на клена. Натуралният кленов сироп е без мазнини, богат на много микроелементи и напълно подходящ за употреба от диабетици.
12 Юли
1
МедРедица изследвания потвърждават, че ползите от меда върху здравето на човек са огромни. Пчелният мед се получава от няколко вида медоносни пчели. Вижте всичко важно за натуралния пчелен мед
17 Май
Черен ЧайЧерният чай намалява нивото на кортизол в кръвта и действа успокояващо. Пиенето на черен чай има безброй терапевтични предимства, ето кои са те.
12 Май
9
Хималайска СолХималайската сол често е наричана бяло злато поради безспорните си здравословни качества. Хималайската сол подобрява метаболизма, стимулира дейността на нервните клетки.
25 Февр.
4
Фъстъчено БрашноВъпреки своето име на английски – peanuts (nut - ядка) - фъстъците не са ядки. Освен фъстъчено масло и олио, скорост в употребата набира и фъстъченото брашно. Какво трябва да знаем за брашното то фъстъци
16 Февр.
ШоколадШоколадът е вкусният продукт от ферментирали, изпечени и смлени семена от какаово дърво. Калории в шоколада и ползи от шоколада. Диета с шоколад и видове шоколад.
15 Февр.
1
МаяМаята е била позната още в Древен Египет. Маята е набухвател, съставен от дрожди от вида Saccharomyces cerevisiae. Мая срещу натурална закваски от ръжено брашно, овес, ечемик и пшеница.
03 Февр.
3
Избрано
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 703
Основни Рецепти
15 242
20 588
Други