Бобови и Зърнени ПродуктиВидове АлкохолВидове ГъбиЕтерични МаслаЗеленчуциКонсерванти и Е-таМеса и КолбасиМлечни ПродуктиПлодовеРиба и Морски ДаровеСортове ВинаХранителни ПродуктиЯдки и Семена
Хранителни ПродуктиГлюкоза
27 Януари
Антония Р.
Хранителни ПродуктиСироп от якон
20 Дек.
Илияна Ангелова
Хранителни ПродуктиБял Шоколад
12 Дек.
1
Rosi Stoyanova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз БомбаОризът Бомба е късозърнест вид ориз, култивиран предимно в източните части на Испания. Оризът Бомба може да увеличава размера си до 3 пъти по време на готвене.
12 Дек.
Зелен ЧайЗеленият чай или още китайски чай, е най-разпространената топла напитка в света. В зеленият чай се съдържат огромни дози витамин С и витамин Р.
11 Дек.
4
ГрисГрисът е важен хранителен продукт, който бива царевичен и пшеничен. Дребнозърнест грис е суровина за направата на видове паста, за различни кремове, сосове и сладкиши. Състав и кулинарно приложение на грис.
23 Ноем.
Оризов ОцетОризовият оцет служи за подправянето на различни по вид ястия, но най-вече на свежи салати. Оризовият оцет се приготвя от ферментирал ориз или оризово вино и е особено популярен в Китай, Япония, Корея и Виетнам. Оризовият оцет има антибактериални свойства
24 Септ.
ЗахарЗахарта е сочена за една от трите бели отрови, но в премерени количества захарта подслажда живота. Захарта е незаменима при приготвянето на сладкиши.
21 Септ.
1
КускусКускусът е изконна храна на берберите. Кускус е тестено изделие, което се прави от пшеничен грис или едро смляна твърда пшеница. Състав на кускуса. Кулинарно приложение на кускус.
15 Септ.
БрашноБрашното е основата на хляба, който съществува в голям набор от форми, текстури, аромати и размери. Брашно може да се прави от пшеница, ръж, овес, кестени, просо, царевица, ориз, нахут.
12 Септ.
3
Синапено маслоСинапеното масло е специфична мазнина, която се получава след пресоването на семената от синап. Синапеното масло се използва много успешно в кулинарията. Приложени е полезни свойства на синапено масло
03 Септ.
Палмова захарПалмовата захар е натурален подсладител, който се добива от цветовете на захарната палма. Ползи от палмова захар. Палмова захар вкулинарията
02 Септ.
Пчелно млечицеПчелното млечице представлява натурален пчелен продукт, който високо се цени. Пчелното млечице е гъста бяла или кремава маса, която има особен мирис и кисело-сладникав вкус.
02 Септ.
Глюкозо-фруктозен сиропГлюкозо-фруктозният сироп е подсладител, който се използва широко в храни и напитки. Глюкозо-фруктозният сироп е около 75 по-сладък от захарта. Вреди от глюкозо-фруктозен сироп.
01 Септ.
1
Рапично олиоРапичното олио представлява растително масло, което в последно време започна да набира популярност и в родното готварство. Рапично олио се добива от растението рапица.
22 Август
Царевично брашноЦаревичното брашно е ценен готварски продукт. Царевичното брашно бори високото кръвно. Ползи от царевично брашно. Готвене с царевично брашно
07 Август
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 179
Основни рецепти
15 348
20 875
Други