- Бобови и Зърнени Продукти
- Видове Алкохол
- Видове Гъби
- Етерични Масла
- Зеленчуци
- Консерванти и Е-та
- Меса и Колбаси
- Млечни Продукти
- Плодове
- Риба и Морски Дарове
- Сортове Вина
- Хранителни Продукти
- Ядки и Семена
Хранителни ПродуктиКонопено Мляко
25 Февр.
Илияна Ангелова
Хранителни ПродуктиЛен
31 Януари
Rosi Trifonova
Хранителни ПродуктиГлюкоза
27 Януари
Антония Р.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сироп от яконХимичен състав и хранителна стойност на сиропа от якон. Здравословни ползи и вреди на сиропа от якон? Приложение на сиропа от якон. Къде да се закупи сироп от якон и как да се съхранява?
20 Дек.
Бял ШоколадБелият шоколад е производно на шоколада, което официално не може да бъде наречено шоколад. Белият шоколад се приготвя по коренно различен начин от тъмния и млечния шоколад.
12 Дек.
1
Ориз БомбаОризът Бомба е късозърнест вид ориз, култивиран предимно в източните части на Испания. Оризът Бомба може да увеличава размера си до 3 пъти по време на готвене.
12 Дек.
Зелен ЧайЗеленият чай или още китайски чай, е най-разпространената топла напитка в света. В зеленият чай се съдържат огромни дози витамин С и витамин Р.
11 Дек.
4
ГрисГрисът е важен хранителен продукт, който бива царевичен и пшеничен. Дребнозърнест грис е суровина за направата на видове паста, за различни кремове, сосове и сладкиши. Състав и кулинарно приложение на грис.
23 Ноем.
Оризов ОцетОризовият оцет служи за подправянето на различни по вид ястия, но най-вече на свежи салати. Оризовият оцет се приготвя от ферментирал ориз или оризово вино и е особено популярен в Китай, Япония, Корея и Виетнам. Оризовият оцет има антибактериални свойства
24 Септ.
ЗахарЗахарта е сочена за една от трите бели отрови, но в премерени количества захарта подслажда живота. Захарта е незаменима при приготвянето на сладкиши.
21 Септ.
1
КускусКускусът е изконна храна на берберите. Кускус е тестено изделие, което се прави от пшеничен грис или едро смляна твърда пшеница. Състав на кускуса. Кулинарно приложение на кускус.
15 Септ.
БрашноБрашното е основата на хляба, който съществува в голям набор от форми, текстури, аромати и размери. Брашно може да се прави от пшеница, ръж, овес, кестени, просо, царевица, ориз, нахут.
12 Септ.
3
Синапено маслоСинапеното масло е специфична мазнина, която се получава след пресоването на семената от синап. Синапеното масло се използва много успешно в кулинарията. Приложени е полезни свойства на синапено масло
03 Септ.
Палмова захарПалмовата захар е натурален подсладител, който се добива от цветовете на захарната палма. Ползи от палмова захар. Палмова захар вкулинарията
02 Септ.
Пчелно млечицеПчелното млечице представлява натурален пчелен продукт, който високо се цени. Пчелното млечице е гъста бяла или кремава маса, която има особен мирис и кисело-сладникав вкус.
02 Септ.
Избрано
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 620
Основни Рецепти
15 224
20 552
Други