PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКажете Не на пърженето! Ето 5 полезни варианта за готвене във фурна
15 Май
Мария Симова
Кулинарни СъветиКратка разходка из царството на Датски сладкиши
15 Май
Нина Иванова Иванова
Кулинарни СъветиЗа да не се мръщи малчуганът: Полезни и вкусни домашни супи и бульони
15 Май
Албена Атанасова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Витамина Морков и как да го приготвим правилноКогато сте били малки, казваха ли ви често, че ако ядете моркови, ще имате добро зрение? Навярно да и сигурно защото това е съвсем вярно. Морковите наистина са полезни за очите и повишават имунитета, защото са. . .
12 Май
Как да консервираме лобода?Лободата се използва както за предястия, така и за супи, ястия без или с месо, тестени изделия. Градинската лобода е цял склад на протеини, затова не е никак зле да знаете как може да я консервирате.
11 Май
Няколко старомодни солени теста, които не бива да забравямеИстинското старомодно лоено тесто - ронливо и хрупкаво отвън, меко и свежо отвътре, е английски специалитет, който ще бъде жалко да се забрави. Дори тестото с мас е едно от най-лесните за правене теста
11 Май
Тънкости за готвене в гювечАко все още не сте готвили в гювеч, време е да опитате този метод. Той спестява време и усилия, а още по-важно - вкусът е невероятен. Вижте няколко полезни съвета.
06 Май
Хашлама: Арменското ястие с невероятен вкусХашлама (Khashlama) е известно арменско ястие, което най-често се приготвя от агнешко или телешко месо и зеленчуци. Основно негово предимство е простотата на приготвянето му.
05 Май
Из царството на Континенталните сладкиши: ЩруделиЩруделите са сладкиши, които се правят лесно у дома. Трябва ви само време, много голямо работно пространство и достатъчно търпение, докато точите тестото.
03 Май
Така се приготвя перфектното Палачинково тестоМирисът на палачинки привлича безброй туристи, които се надпреварват да купуват палачинки, пълнени със сладко и шоколад. Идеалната френска палачинка е изключително тънка.
02 Май
Всички растителни масла, подходящи за готвене и консумацияСоевото масло, палмовото, слънчогледовото, кокосовото, фъстъченото, памучното олио широко се използват в света за производството на маргарин, шортънинги, масла за готвене и овкусяване на салати
01 Май
Фен си на сирената? Трябва да знаеш товаАко си фен на сирената, сигурно си наясно, че трябва да купуваш толкова сирене, колкото ще употребиш за една седмица, защото веднъж нарязано, то започва да влошава качествата си
29 Април
Пет неща, който не трябва да правите с кайматаНе трябва да размразяваме каймата в микровълнова, защото микровълновата започва да готви горния ѝ слой
27 Април
1
Към кои ястия да добавяме Розов пипер?Ако се чудите с какво да овкусите блюда от риба или пиле, стрийте тънката обвивка на зрънцата с нож или хаванче. Зрънцата са много деликатни и се натрошават лесно.
26 Април
Семената на Фенел са задължителни за италианските наденичкиФенелът е силно ароматично многогодишно тревисто растение. Известен е още като резене или див копър. В кухнята семената имат приятен анасонов аромат и се използват като подправка към. . .
26 Април
Лесни трикове как да пестите в кухнятаТрябва да си купувате такива съдове, че да отговарят по размери на самите ви котлони. Ако съдът е по-малък от котлона, то със сигурност ще изразходите повече енергия от необходимото.
26 Април
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 086
Основни рецепти
15 322
20 788
Други