PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайни и съвети за перфектната закускаТайната на перфектна закуска не са екзотичните съставки или сложните рецепти - това е в предварителното планиране.
30 Юни
Как да приготвим вкусни и здравословни плодови сокове?Приготвянето на плодов сок изглежда лесна задача, но истината е, че за да се получи вкусна, здравословна и качествена напитка, трябва да се имат предвид някои особености.
24 Юни
Топсъвети за перфектни палачинкиПерфектни палачинки, изпечени до златисто кафяво, с мека сърцевина и поднесени с любимото сладко или шоколад са мечтаната закуска и десерт за мнозина. А ето и как да ги приготвим точно такива
19 Юни
Съсипвате шампанското, като го слагате в хладилникаАко обичате шампанското леко огладено, поставяйте го в кофа с лед, а не хладилника, съветва експертът Мари-Кристен Ослен. Тя казва, че в хладилника качествата на напитката изчезват.
09 Юни
Как да се храним здравословно и евтино през лятотоВижте няколко хитри начина, чрез които да си набавяте вкусна и здравословна храна през лятото, без това да тези на бюджета ви.
08 Юни
Богатството на националните хлябовеБлагодарение на пътуванията в чужбина и на все по-растящия брой ресторанти с чуждестранна кухня ние се запознаваме с хлябове от различни страни, както и със съответните национални ястия
30 Май
Правила при приготвянето на сурови натурални плодови и зеленчукови соковеВажно е приготвените плодови и зеленчукови напитки да бъдат консумирани веднага пак поради факта, че те ще започнат да губят част от витамините си.
28 Май
Етапи в развитието на винотоВиното се произвежда от различни сортове грозде. В зависимост от технологичните качества на сорта на ферментация се подлага сокът или сокът заедно с твърдите части на гроздето. Преди да стане гроздето на вино, то преминава през 5 различни етапа.
24 Май
Перфектно смути за нула време - как да си го приготвим?Реално погледнато в смути можем да превърнем почти цялото съдържание на нашия хладилник. Комбинациите на продуктите са безброй.
21 Май
Технология на сушене na на риба, месо и билки: Какво трябва да знаемТехнологията на сушенето е вид консервиране, при което се цели да се създадат неблагоприятни условия за развиването на микроогранизмите.
19 Май
Тестена кора около месото? Да, ако можеПървоначално тестото е било предназначено да предпази месото от открития огън в пещта. Самото тесто не се е ядяло. То даже не е било и годно за ядене- направено само от брашно и вода и изпечено до твърдостта на тухла. Но когато го разсечеш, намираш вътре
17 Май
Защо бисквитите са първото, което приготвя всеки начинаещ готвач?Има три основни причини, поради които класовете на начинаещите готвачи започват с бисквитите - те се правят лесно, много са вкусни и не са скъпи. Затова всеки, който се учи да готви, може бързо да мине от най-простите бисквити към едни от най-фините
16 Май
Добавки, които ще направят бульоните по-вкусниИма няколко вида бульони в зависимост от използваните продукти: зеленчуков, гъбен, костен, месно-костен, рибен и бульон от птици. Всички видове бульони могат да бъдат поднесени с добавка по избор
16 Май
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 086
Основни рецепти
15 322
20 788
Други