Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-добрите кремове за бисквитена тортаНай-добрите кремове за бисквитена торта
23 Февр.
3
Нещо малко по-различно като предложение, но също вкусно е да си направите крема със сладкарска сметана и кисело мляко. Сметаната да бъде 300 грама, а млякото да е цедено и около 150 г.
Какво да сготвим в микровълноватаКакво да сготвим в микровълновата
21 Февр.
5
Вече почти всяко домакинство разполага с микровълнова печка – уред, любим на домакините. Но освен за бързо затопляне и размразяване, в микровълновата печка може и да сготвим. Ето няколко идеи
Класически сосове за дивечКласически сосове за дивеч
20 Февр.
Сосовете за дивеч обогатяват вкуса на месото и го правят по-ароматно и приятно. Сред класическите сосове е червеният сос.
Със сач може да се готви и диетичноСъс сач може да се готви и диетично
19 Февр.
Върху сачът могат да се приготвят обичайните пърленки, основни ястия, зеленчуци за гарнитура и т. н. Ако обичате да импровизирате в кухнята, значи сачът ще ви допадне
Какво да сготвя с месо от сърнаКакво да сготвя с месо от сърна
18 Февр.
1
Месото от сърна е считано за деликатес. Ето няколко идеи какво да сготвите с него. Подборът ни се спря на рецепти за задушено месо от сърна и печено месо от сърна
Вкусни плънки за пиле и кокошкаВкусни плънки за пиле и кокошка
18 Февр.
Пълненото на пиле или кокошка са лесни за приготвяне, стига да сте подготвени с продукти за плънката, както и с игла и конец, за да го зашиете, след като го напълните.
Вегетариански сосове за зеленчукови ястияВегетариански сосове за зеленчукови ястия
17 Февр.
Сосовете винаги са един приятен завършек на всяко ястие. Повечето кулинари споделят мнението, че дори да не сме се справили особено успешно в приготвянето на храната, подходящият сос винаги може да спаси положението.
Как да сготвим телешки шолКак да сготвим телешки шол
17 Февр.
Като за начало трябва да знаете какво искате да приготвите, за да си купите правилното месо. Тоест правилната част от телешкото. Ако имате телешки шол, можете да направите много различни гозби.
Да си приготвим здравословна лазаняДа си приготвим здравословна лазаня
16 Февр.
2
Всичко е възможно в необятния кулинарен свят, единственото, което ви е необходимо е малка доза въображение и голямо количество желание. Представяме ви рецепта за здравословна лазаня
Как да сготвим нахутКак да сготвим нахут
16 Февр.
Нахутът се приготвя много дълго, за да бъде достатъчно вкусен. Преди да се приготви, нахутът се накисва за 14 часа във вода, а след това се вари не по-малко от час.
Апетитни рецепти за печено пиле от чуждестранната кухняАпетитни рецепти за печено пиле от чуждестранната кухня
15 Февр.
Приготвянето на печено пилешко с добавка на някои нетипични за родната кухня подправки, може да го превърне в апетитно кулинарно преживяване. Вижте как да си приготвите пет уникални и лесни рецепти за хубаво и апетитно пиле.
Как да сготвим свински джоланКак да сготвим свински джолан
13 Февр.
4
Това, което не бива да забравяте, ако готвите такова месо, е да сложите няколко миризми. Става сума за чесън, дафинов лист и бахар – просто задължително допълнение.
Да си направим чай от джинджифилДа си направим чай от джинджифил
13 Февр.
13
За да направите чай от джинджифил, ви е необходимо парче корен от джинджифил – около 100 грама, 3 чаши вряла вода, мед, лимон, мента, кафява захар, при желание и лют червен пипер.
.