Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Идеи за постни зимни ястияИдеи за постни зимни ястия
11 Февр.
1
Всяко домакинство през зимните месеци набляга на месни ястия. Месото е доста хранително, но е бедно на витамини. Затова е добре през зимните месеци да не се лишавате от вкусни зеленчукови ястия
Петте най-добри рецепти за сармиПетте най-добри рецепти за сарми
10 Февр.
2
Едно от любимите ястия в българската кухня са сармите. През лятото се правят предимно сарми с лозови листа, а през зимата и есента - от прясно или кисело зеле. Сармите могат да бъдат постни или месни.
Как да сготвим евтиноКак да сготвим евтино
10 Февр.
Далече сме от идеята, че всеки има скъпи продукти вкъщи, но напоследък всички рецепти станаха много сложни и доста претенциозни. Затова нека да разгледаме нещо по-обикновено , но много вкусно и хранително.
Вкусни и бързи ябълкови сладкишиВкусни и бързи ябълкови сладкиши
09 Февр.
Ябълковият сладкиш е любим на всички ни. Поднесен с чаша чай или кафе, той се превръща в неустоимо изкушение, което да направи денят ни по-щастлив.
Зимни салати за добър апетитЗимни салати за добър апетит
08 Февр.
Туршиите вече трябва да са свършили, а заради настъпващата пролет организмът ни има нужда от все повече витамини, е редно да разнообразим менюто си с повече салати.
Какво може да сготвим с резене?Какво може да сготвим с резене?
08 Февр.
Резенето е по-известен като див копър и е познат на човека още от най-древни времена. Прародината е Южна Европа, Средиземноморието и Мала Азия. Като подправка и лекарство го използвали древните гърци, римляни и египтяни.
Какво да сготвя с праз?Какво да сготвя с праз?
07 Февр.
1
Историята разказва, че древните римляни консумирали праза, за да прочистват гърлото и гласа си. Самият Нерон приемал голямо количество от този вид лук, преди да говори пред публика.
Приготвяне на домашен бабекПриготвяне на домашен бабек
06 Февр.
3
Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека от магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца.
Как да сготвим пуйкаКак да сготвим пуйка
04 Февр.
Друго, което е основно при приготвянето на пуйката е, че тя изисква доста дълго време за печене заради големите си размери. Включвате печката на средна температура и приготвяте пуйката за около 3 до 5 часа.
Какво да сготвя със свински крачетаКакво да сготвя със свински крачета
04 Февр.
1
Със свински крачета могат да се приготвят не една и две вкусни манджи и супи. Ето няколко идеи за пача, мезе със свински крачета и вкусна супа
Как да си направим домашни еклериКак да си направим домашни еклери
02 Февр.
Още едно от златните правила за сполучливи еклери е да сложите еклерите във фурна първоначално силна, а по-късно да намалите. Да разгледаме сега една интересна рецепта за домашни еклери:
Как да готвим месо на параКак да готвим месо на пара
01 Февр.
Месото, приготвено на пара, се получава не само много вкусно, но и много крехко. Освен това, приготвено на пара, месото е здравословно и подходящо за диети.
Как да сготвим див заекКак да сготвим див заек
31 Януари
Много съвети ще чуете как да го изкиснете, но двете най-сполучливи са или с оцет или с кисело мляко. Така, че нека да видим първо тези две предложения, а след това ще разгледаме вкусна и интересна рецепта за див заек.
.