PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Какво да сготвяЗдравословни и вкусни ястия с булгур
13 Февр.
1
Паолина Сярова
Какво да сготвяПарти дипове - вкусно и лесно
12 Февр.
1
Admin
Какво да сготвяНяколко идеи за вкусна баклава
11 Февр.
Ирена Лазарова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Идеи за постни зимни ястияВсяко домакинство през зимните месеци набляга на месни ястия. Месото е доста хранително, но е бедно на витамини. Затова е добре през зимните месеци да не се лишавате от вкусни зеленчукови ястия
11 Февр.
1
Петте най-добри рецепти за сармиЕдно от любимите ястия в българската кухня са сармите. През лятото се правят предимно сарми с лозови листа, а през зимата и есента - от прясно или кисело зеле. Сармите могат да бъдат постни или месни.
10 Февр.
2
Как да сготвим евтиноДалече сме от идеята, че всеки има скъпи продукти вкъщи, но напоследък всички рецепти станаха много сложни и доста претенциозни. Затова нека да разгледаме нещо по-обикновено , но много вкусно и хранително.
10 Февр.
Вкусни и бързи ябълкови сладкишиЯбълковият сладкиш е любим на всички ни. Поднесен с чаша чай или кафе, той се превръща в неустоимо изкушение, което да направи денят ни по-щастлив.
09 Февр.
Зимни салати за добър апетитТуршиите вече трябва да са свършили, а заради настъпващата пролет организмът ни има нужда от все повече витамини, е редно да разнообразим менюто си с повече салати.
08 Февр.
Какво може да сготвим с резене?Резенето е по-известен като див копър и е познат на човека още от най-древни времена. Прародината е Южна Европа, Средиземноморието и Мала Азия. Като подправка и лекарство го използвали древните гърци, римляни и египтяни.
08 Февр.
Какво да сготвя с праз?Историята разказва, че древните римляни консумирали праза, за да прочистват гърлото и гласа си. Самият Нерон приемал голямо количество от този вид лук, преди да говори пред публика.
07 Февр.
1
Приготвяне на домашен бабекВкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека от магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца.
06 Февр.
3
Как да сготвим пуйкаДруго, което е основно при приготвянето на пуйката е, че тя изисква доста дълго време за печене заради големите си размери. Включвате печката на средна температура и приготвяте пуйката за около 3 до 5 часа.
04 Февр.
Какво да сготвя със свински крачетаСъс свински крачета могат да се приготвят не една и две вкусни манджи и супи. Ето няколко идеи за пача, мезе със свински крачета и вкусна супа
04 Февр.
1
Как да си направим домашни еклериОще едно от златните правила за сполучливи еклери е да сложите еклерите във фурна първоначално силна, а по-късно да намалите. Да разгледаме сега една интересна рецепта за домашни еклери:
02 Февр.
Как да готвим месо на параМесото, приготвено на пара, се получава не само много вкусно, но и много крехко. Освен това, приготвено на пара, месото е здравословно и подходящо за диети.
01 Февр.
Как да сготвим див заекМного съвети ще чуете как да го изкиснете, но двете най-сполучливи са или с оцет или с кисело мляко. Така, че нека да видим първо тези две предложения, а след това ще разгледаме вкусна и интересна рецепта за див заек.
31 Януари
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 181
Основни рецепти
15 348
20 876
Други