Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да сготвим гювечКак да сготвим гювеч
28 Януари
Не тръгвайте с мисълта, че приготвянето на постен гювеч е непосилна за вас задача. Това което е необходимо, ако искате гозбата да стане истински вкусна са най-различни зеленчуци, които да добавите.
Как да сготвим лавракКак да сготвим лаврак
27 Януари
Лавракът е много вкусна риба, особено ако се приготви така, че гостите ви да си оближат пръстите и да искат допълнителна порция. Лавракът с копър е много вкусно и изискано ястие.
Как да сготвим от нищо нещоКак да сготвим от нищо нещо
26 Януари
2
По време на работната седмица е трудно на повечето домакини да намерят време да се задържат дълго в кухнята. Обикновено се прави някаква бърза рецепта, която да бъде вкусна, но да не отнема от малкото време, което остава на жената да си почива.
Класически зелеви сарми с новаторски погледКласически зелеви сарми с новаторски поглед
25 Януари
Сред една от любимите храни на българина се нареждат сармите, заедно с гювеча, зрелия боб, кюфтетата и баницата. Независимо от това корените на сармите не могат да се открият по българските земи, а мястото от къде произлизат е загадка и до ден днешен.
Как да сготвим ципураКак да сготвим ципура
25 Януари
Ципурата, запечена с вино и розмарин, е много интересно на вкус и аромат ястие. Ципурата със сос от горчица и скариди е много вкусна.
Идеалните сладкиши за кафеИдеалните сладкиши за кафе
24 Януари
Могат да се приготвят маслени бисквити, или някаква по-суха торта, а защо не канелени бисквити или някакъв кекс. Изобщо всякакви кулинарни изненади могат да се окажат подходящи за компания на кафето.
Какво да сготвим с бамяКакво да сготвим с бамя
24 Януари
Бамята е много полезен зеленчук, който дава особен вкус и аромат на ястията. Хранително и вкусно ястие е печеното агнешко с бамя. Бамята отлично се съчетава в източни подправки
Приготвяне на домашни точени кориПриготвяне на домашни точени кори
23 Януари
3
Резултатът е много по-добър – всичко приготвено с тях става сочно и вкусно. Баницата направена с домашни кори изобщо не би могла да се сравнява с останалите, същото се отнася и за тиквеника.
Как и какво да сготвим с елдаКак и какво да сготвим с елда
23 Януари
1
Елдата е много полезен продукт, който често е пренебрегван от много домакини. С него могат да се приготвят много ястия. Елдата е вкусна и когато е просто сварена и поднесена със захар или сол.
Как да си направим домашен ликьор?Как да си направим домашен ликьор?
22 Януари
1
Ликьорът се превърнал в любимо питие както на простолюдието, така и на аристокрацията, а в края на ХVII век напитката била официално призната във всички кралски дворове.
Маринати за крехко и вкусно патешкоМаринати за крехко и вкусно патешко
22 Януари
Патешкото месо става много по-вкусно и крехко, ако се накисне предварително в марината, преди да се готви. Ароматите с плодово ухание са незаменими за патешкото, те го правят сочно и с интересен аромат.
Евтини и вкусни сладкиши с бутертестоЕвтини и вкусни сладкиши с бутертесто
21 Януари
1
С помощта на бутертесто се приготвят вкусни и доста икономични сладкиши. Спирала от бутертесто с извара се прави много лесно, а е доста ефектна.
Как да сготвим тикваКак да сготвим тиква
19 Януари
С тиква може да се приготви супа, основно ястие и десерт. С тиква се приготвя ефектно ястие – месо с гъби в тиква, и нежен чийзкейк.
.