Gotvach.bg»Статии»Сортове Вина
- Бобови и Зърнени Продукти
- Видове Алкохол
- Видове Гъби
- Етерични Масла
- Зеленчуци
- Консерванти и Е-та
- Меса и Колбаси
- Млечни Продукти
- Плодове
- Риба и Морски Дарове
- Сортове Вина
- Хранителни Продукти
- Ядки и Семена
Сортове ВинаВино Херес
07 Януари
Илияна Ангелова
Сортове ВинаТурига насионал
18 Май
Илияна Ангелова
Сортове ВинаКава (Пенливо вино)
01 Март
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Широка мелнишка лозаШирока мелнишка лоза представлява местен сорт грозде, от който се произвежда уникално вино. Той е характерен основно за югозападните предели на страната и по-конкретно за Мелник, Петрич и Сандански.
07 Февр.
ПинотажПинотаж (Pinotage) е хибриден червен сорт грозде. Сортът Пинотаж е създаден през 1925 г. Виненият сорт пинотаж се използва за получаване на качествени червени вина с плодови аромати на банан, череша и ягода
26 Септ.
Каберне ФранКаберне фран е червен сорт грозде, който се употребява във винопроизводството. Вината, приготвени от каберне фран, са трапезни, подсилени и десертни.
24 Септ.
РубинРубин представлява червен хибриден червен сорт грозде, получен при кръстосване на сортовете небилио и сира. Рубин е селектиран у нас. От сорта рубинсе добиват трапезни, сухи и десертни вина, с отличително качество.
22 Септ.
Совиньон БланСовиньон блан е бял винен сорт грозде, който произхожда от района на Бордо. Вината Совиньон блан се характеризират със сочност и кристална чистота.
19 Август
ЕрмитажВината, които са класифицирани като Ермитаж, са богати, плътни, със задоволително съдържание на танини. Вината Ермитаж притежават завладяващи аромати, които напомнят на дребни плодове като къпини, малини,
19 Август
ДимятГовори се, че димят вирее по българските земи от много векове. За да усетите най-добре характеристиките на димята, трябва да го поднесете охладено. Когато консумираме димят, е важно и по какъв начин ще го съчетаем с храната
19 Юли
НебиолоНебиоло е червен винен сорт грозде, който е познат на лозарите от много векове. Поднасяне на Небиоло. Съчетаване на вино небиоло с храна.
19 Юли
ТребианоТребиано е италиански сорт грозде. Вината от Требиано е добре да се поднесат в началото на вечерта, тъй като са по-леки. Характеристики на сорт Требиано. Видове Требиано. Поднасяне на Требиано
18 Юни
КиантиКианти (Chianti) е червено сухо вино, което се произвежда в легендарната област Тоскана, Италия. Кианти Класико Резерва е един от най-добрите представители на това вино и на италианските вина като цяло. Кианти и храна
17 Юни
Вино МалагаМалага е популярно ликьорно вино, което е характерно за Испания. Вино Малага се приготвя в района на град Малага, разположен по крайбрежието на Средиземно море и заобиколен от планини. Съчетаване на вино Малага
15 Юни
Каберне СовиньонКаберне Совиньон е най-известният и разпространен в света червен винен сорт грозде. Страхотният плътен вкус на каберне совиньон най-добре се съчетава с меса.
10 Юни
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 595
Основни Рецепти
15 214
20 540
Други