Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кажете Да! на пицата с по-малко калории!Кажете Да! на пицата с по-малко калории!
04 Август
Пицата - италианската класика, любима на хората по целия свят. Изберете за пицата си нискокалорични съставки, които ще ви харесат и ще видите, че яденето на пицата може да бъде вкусно и диетично.
Как да си направим кошничка от пъпеш и за какво да я използваме?Как да си направим кошничка от пъпеш и за какво да я използваме?
03 Август
Пъпешите са едни от най-сочните плодове и са подходящи за приготвянето на голямо разнообразие от салати, десерти, плодови напитки и дори супи и основни ястия.
Вижте каква е тайната на перфектно сготвените ястия!Вижте каква е тайната на перфектно сготвените ястия!
03 Август
Подготвяйте всички необходими продукти за ястието предварително, за да пестите време и за да не стоите прекалено дълго време до печката.
Ето затова плодовете и зеленчуците ви изгниватЕто затова плодовете и зеленчуците ви изгниват
03 Август
Избягвайте затворени чекмеджета и шкафове, оставете плодовете и зеленчуците да дишат свободно на етажерка или в касетки и не забравяйте най-важното - не ги мийте преди съхранение!
Блендер - уредът на умната домакиня!Блендер - уредът на умната домакиня!
03 Август
Как да изберем блендер, който ще ни е полезен и ще улесни работата в кухнята ни? През последните години местни и чуждестранни производители са затрупали рафтовете в магазините с модерни кухненски уреди със сложни функции и красив външен вид
Шест стъпки за приготвяне на перфектните мидиШест стъпки за приготвяне на перфектните миди
01 Август
За да са вкусни мидите, те трябва да са пресни. Макар да няма как точно да разберете дали това е така, винаги гледайте мидите да са със затворени черупки.
Тайната на вкусните кисели краставичкиТайната на вкусните кисели краставички
01 Август
За да придадете по-наситен вкус на краставичките добавете скилидки чесън, а за цвят и аромат- нарязан лук и моркови.
Готвене с алкохол: Какво трябва да знаем?Готвене с алкохол: Какво трябва да знаем?
31 Юли
Ако към края на готвене на месни ястия се прибави малко алкохол, излишната мазнина няма да се чувства толкова силно.
Бързи и практични съвети за приготвяне на скаридиБързи и практични съвети за приготвяне на скариди
31 Юли
За щастие в наши дни скариди може да се закупят от всеки що годе голям магазин. Проблемът идва от това, че не всеки може да ги сготви правилно.
Бързи съвети за приготвянето на конфитюриБързи съвети за приготвянето на конфитюри
30 Юли
За да добие конфитюрът по-фин вкус, малко преди окончателното му сваряване може да добавим и по 100 мл ликьор.
Непознатите малини-албиносиНепознатите малини-албиноси
29 Юли
Най-използваните и често срещани малини днес са червени на цвят. Не бива обаче да оставате с грешното впечатление, че това е единственият сорт малини.
Супер идеи за употреба на плодовете от компота!Супер идеи за употреба на плодовете от компота!
28 Юли
Повечето хора в нашата страна си приготвят зимнина. Част от нея са компотите, приготвени от вода, захар и плодове. Когато се отвори един компот, повечето случаи се изпива сокът, а плодовете остават.
Кулинарни хитринки при готвене на лукКулинарни хитринки при готвене на лук
28 Юли
1
Ако при готвене и правене на салата ни е останала половин глава лук и трябва да престои в хладилника един ден, за да не съхне, върху разрязаната повърхност намазваме тънък слой масло