PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиХалогенната фурна и как да работим с нея
25 Юни
Деси Маринова
Кулинарни СъветиНепознатото масло от пшеничен зародиш
25 Юни
Веселина Константинова
Кулинарни СъветиВсичко, което трябва да знаем за супите!
24 Юни
Албена Асенова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Змийско месо - азиатска екзотика, която не е за изпусканеЗмийското месо се отнася към екзотичната кулинария и смайва всеки, който го е опитал. В никакъв случай и по никакъв начин не яжте главата на змията, тя може да е отровна и това може да доведе до опасност за вашето здраве
23 Юни
Практиката претакане на винотоПретакането е практика, която цели да се отделят утайките, които се образуват през определен период на отлежаване, от бистрото вино. Ето как и кога се претака виното.
23 Юни
Сладкишите ви искат да ухаят точно такаМного важно условие за качеството на сладкарските изделия е умението да се съчетават правилно естествените аромати с останалите съставки. Вижте кои са естествените аромати, които ще превърнат всеки сладкиш и десерт в магия за сетивата
22 Юни
Соцсъветите, с които нашите майки станаха добри домакиниЗа доброто усвояване на храната от човешкия организъм е от извънредно голямо значение обстановката, при която се храни човек. Светлата и чиста стая или кухня, добре наредената маса, вкусно приготвеното ястие, бодрата и приветлива домакиня създават добро.
21 Юни
1
Мъфин - малко кексче, голяма наслада!Ако се чудите как да направите истински мъфини с правилна текстура, тук за трите тайни за идеални мъфини. Правила за приготвяне на мъфини. Идеи за пълнеж за мъфини. Тайната на перфектните мъфини
20 Юни
Пригответе вкусна домашна паста с помощта на тези съветиПастата трябва винаги да се вари в подсолена вода, за по-добър вкус, както и само при завряла вода. Важно е яйцата да бъдат със стайна температура
19 Юни
Модерна кухня: Предимства и недостатъци на керамичните ножовеКерамичният нож не трябва да се мие в миялна машина и не е желателно да бъде в контакт с изделия от стъкло. Температурните промени влияят на керамичните ножове, като при измиване с много гореща вода е възможно острието да се напука
18 Юни
Тапенада - хайверът на беднитеСъществуват доста оригинални и екстравагантни варианти на Тапенадата. Някои готвачи прибавят гъби, а дори и трюфели. Старите кулинари претендират, че истинският сос се прави само с маслини от Ница и каперси от Тулон
17 Юни
Тънкостите за приготвяне на вкусно барбекюЕдно от златните правила за печене изисква парчетата месо да се обръщат само веднъж. Намажете предварително решетката на скарата с парче сланина, бекон или половинка от глава кромид лук.
16 Юни
1
Как да изстудим една напитка за по-малко от 2 минутиИма начин да охладите една напитка за по-малко от 2 минути и то без да използвате фризера.
16 Юни
Нежната белтъчна целувка: Малко продукти, много правилаБелтъчната целувка е много фин и елегантен десерт. Има три начина, по които можете да си приготвите целувки.
15 Юни
Гратиниране: Усвояване на изкуството на печенетоВ буквален превод гратиниране означава образуване на коричка. Всичко може да се гратинира - месо, риба, картофи, зеленчуци, плодове.
14 Юни
Как да изсушите зелените подправки във фурна и микровълноваДнес зелените подправки са познати на всяка домакиня и се използват широко в кулинарията. Ето и няколко удобни и лесни начина, с които можем да ги съхраним за зимата.
13 Юни
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други