Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Трите вида пържене в тиган и ефектите от тяхТрите вида пържене в тиган и ефектите от тях
23 Февр.
2
Три са основните вида пържене на тиган - класическо пържене, бързо запържване и паниране. Всеки от тях има своите предимства, основно вкусови, и недостатъци в здравословно отношение.
Кои са заместителите на млякото?Кои са заместителите на млякото?
22 Февр.
Заместители на млякото са хранителни продукти, които най-често се употребяват при хора с алергия към лактоза. Обикновено това са продукти на соева основа.
Коя пшеница е грухана и какво можем да приготвим с нея?Коя пшеница е грухана и какво можем да приготвим с нея?
18 Февр.
Груханата пшеница е изцяло природен продукт, който съдържа много ценни витамини и незаменими микроелементи и аминокиселини
Каква е трайността на различните колбаси?Каква е трайността на различните колбаси?
17 Февр.
Годността на кренвиршите е много относителна, но трябва да имате предвид, че истинските кренвирши, които са в естествена обвивка и не са пълни с консерванти, рядко издържат повече от 7 дни
Тайната на вкусните скаридиТайната на вкусните скариди
17 Февр.
2
Много важно е да купувате наистина пресни скариди, дори и да са замразени. Скариди могат да се задушават, да се пържат и дори да се пекат, наредени на шиш.
Кулинарни тайни за готвене на грил тиганКулинарни тайни за готвене на грил тиган
14 Февр.
3
Грил тиганът е сравнително лесен за използване и грижи. Можете да се научите как да го ползвате и да се грижите за него, като следвате тези няколко прости стъпки.
Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!
14 Февр.
Методите за приготвяне на храна могат да бъдат доста странни. Първото място безспорно печели готвенето в миялната машина.
Тайната на вкусните пърленкиТайната на вкусните пърленки
13 Февр.
3
Пърленките са един чудесен начин да заситите глада си, независимо дали са поднесени към някакво ястие или индивидуално.
Безценни съвети за печене във фурна с вентилаторБезценни съвети за печене във фурна с вентилатор
13 Февр.
3
В днешно време повечето печки имат вентилатор във фурната. Благодарение на него топлият въздух циркулира, което води до по-бързо приготвяне на ястието.
Тайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийкиТайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийки
12 Февр.
2
Надали има деца, а дори и възрастни, които да не чакат с нетърпение прясно изпечени, ароматно ухаещи и все още топли курабийки.
Най-добрите начини за почистване на грил тиганаНай-добрите начини за почистване на грил тигана
11 Февр.
6
След употреба грил тиганът има вид, за който не искаме и да си помисляме, докато хапваме вкусното домашно барбекю.
Кулинарни хитринки за приготвяне на крехък черен дробКулинарни хитринки за приготвяне на крехък черен дроб
11 Февр.
6
Малко са любителите на месото и на месните деликатеси, които да не обичат топъл и ароматно ухаещ черен дроб.
Важните стъпки, когато приготвяме задушени ястияВажните стъпки, когато приготвяме задушени ястия
10 Февр.
Задушените ястия като яхниите са сред най-често приготвяните, защото могат да бъдат поднесени както на обяд, така и на вечеря. При задушаването на храни обаче има някои тънкости.