PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Трите вида пържене в тиган и ефектите от тяхТри са основните вида пържене на тиган - класическо пържене, бързо запържване и паниране. Всеки от тях има своите предимства, основно вкусови, и недостатъци в здравословно отношение.
23 Февр.
2
Кои са заместителите на млякото?Заместители на млякото са хранителни продукти, които най-често се употребяват при хора с алергия към лактоза. Обикновено това са продукти на соева основа.
22 Февр.
Коя пшеница е грухана и какво можем да приготвим с нея?Груханата пшеница е изцяло природен продукт, който съдържа много ценни витамини и незаменими микроелементи и аминокиселини
18 Февр.
Каква е трайността на различните колбаси?Годността на кренвиршите е много относителна, но трябва да имате предвид, че истинските кренвирши, които са в естествена обвивка и не са пълни с консерванти, рядко издържат повече от 7 дни
17 Февр.
Тайната на вкусните скаридиМного важно е да купувате наистина пресни скариди, дори и да са замразени. Скариди могат да се задушават, да се пържат и дори да се пекат, наредени на шиш.
17 Февр.
2
Кулинарни тайни за готвене на грил тиганГрил тиганът е сравнително лесен за използване и грижи. Можете да се научите как да го ползвате и да се грижите за него, като следвате тези няколко прости стъпки.
14 Февр.
3
Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!Методите за приготвяне на храна могат да бъдат доста странни. Първото място безспорно печели готвенето в миялната машина.
14 Февр.
Тайната на вкусните пърленкиПърленките са един чудесен начин да заситите глада си, независимо дали са поднесени към някакво ястие или индивидуално.
13 Февр.
3
Безценни съвети за печене във фурна с вентилаторВ днешно време повечето печки имат вентилатор във фурната. Благодарение на него топлият въздух циркулира, което води до по-бързо приготвяне на ястието.
13 Февр.
3
Тайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийкиНадали има деца, а дори и възрастни, които да не чакат с нетърпение прясно изпечени, ароматно ухаещи и все още топли курабийки.
12 Февр.
2
Най-добрите начини за почистване на грил тиганаСлед употреба грил тиганът има вид, за който не искаме и да си помисляме, докато хапваме вкусното домашно барбекю.
11 Февр.
6
Кулинарни хитринки за приготвяне на крехък черен дробМалко са любителите на месото и на месните деликатеси, които да не обичат топъл и ароматно ухаещ черен дроб.
11 Февр.
6
Важните стъпки, когато приготвяме задушени ястияЗадушените ястия като яхниите са сред най-често приготвяните, защото могат да бъдат поднесени както на обяд, така и на вечеря. При задушаването на храни обаче има някои тънкости.
10 Февр.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 321
20 785
Други