- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКулинарна употреба на Асафетида
06 Януари
Пламена M.
Кулинарни СъветиКулинарна употреба на трюфели
05 Януари
Admin
Кулинарни СъветиС какво вино да поднесем Проволоне
01 Януари
Admin
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Проверете дали ядете качествен мед с този прост тестС един елементарен тест може да проверите у дома дали ядете истински качествен мед. Тестът е достъпен за всеки един от нас, тъй като за него ви е необходимо единствено парче хартия.
23 Дек.
2
Стилтън - изисканият деликатесВ началото на XVIII век ароматното синьо сирене е открито във ферма в графство Лейчестер. То бързо става любимо на пътуващите между Лондон и Йорк.
21 Дек.
1
Украса и декорация на питиСъздаването на декорация върху питата прави тестеното изделие още по-специално. Можете да си направите всякакви красоти от тесто – просто трябва да ги съобразите с повода и да използвате въображението си.
20 Дек.
Кулинарна употреба на фъстъчено маслоВъв фъстъченото масло се открива естественият антиоксидант ресвератрол. Той влияе положително на много от функциите в човешкото тяло.
20 Дек.
На кои ястия подхожда ароматът на карамфилКарамфилът се включва в състава на някои туршии. Едни от най-известните подправки в света също включват карамфил.
17 Дек.
Асафетида овкусява идеално леща и оризЗа овкусяване на ястията е достатъчно е да се използва много малко количество асафетида. Тя успешно може да замести лука и чесъна в храната.
16 Дек.
1
Кулинарна употреба на ПроволонеВ южната част на Италия Проволоне се добавя в различни видове паста. Тъй като се разтопява лесно, топлината на пастата го прави разтегливо и много вкусно.
16 Дек.
Кулинарна употреба на маниокаКорените на маниоката се използват най-вече за приготвяне на тапиока – брашно, което се използва в много видове ястия.
12 Дек.
1
Кулинарна употреба на спелтаВ състава на спелтата се откриват високо количество полезни хранителни вещества като въглехидрати, протеини, мазнини, фибри, минерални соли и витамини.
07 Дек.
Как да готвим амарантПриготвянето и готвенето на амаранта е изключително лесно. В древността ацтеките почитали амаранта като растение със свръхестествени сили.
05 Дек.
1
Кулинарна употреба на ГаудаСиренето гауда се поднася като самостоятелен ордьовър в комбинация с гроздови зърна. То е много вкусно, ако се изпече в бутер тесто или се добави в ястие.
01 Дек.
1
Комбинация от подправки заменя солта в хранатаЗа вредите от солта всеки е чел и слушал. Прекалената консумация е факт. Учени обаче са намерили начинът как да намалим приема на сол и той е много по-полезен от получаването на тази така суха информация.
30 Ноем.
1
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 719
Основни Рецепти
15 245
20 596
Други