PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиСъвети за направата на вкусен козунак
15 Април
Криси Красимирова
Кулинарни СъветиКак да организираме и готвим в малка кухня
15 Април
Илияна Ангелова
Кулинарни СъветиТънкости при боядисването на яйца
15 Април
5
Rosi Stoyanova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим писани яйцаЕдин от символите на Великден са именно яйцата. Всяко едно семейство запрята ръкави и започва да майстори прекрасни картини върху тях. Как да си направим писани яйца?
14 Април
Съвети при печене на козунакКозунакът е едно от любимите ястия, които консумираме на християнския празник Великден. Съвети при печене на козунак:
13 Април
Как правилно да замесим и сплетем козунакКозунакът е емблематичен за пролетния празник Великден. Освен това е и любима закуска на мнозина през цялата година. Купените козунаци радват с приятен вкус, но винаги е по-сладко да замесите козунак вкъщи:
12 Април
Как да си направим френски лучен микс за супаПриготвянето на френски лучен микс за супа е лесно и във възможностите и на начинаещи кулинари. Нужни са само 5 съставки за приготвянето на сухия френски микс за супа
11 Април
Вкусни и ефектни поръски за козунациИма много вкусни и ефектни поръски за козунаците! Независимо дали предпочитате цветна захар, захаросани цитрусови кори, парченца шоколад, поръските ще направят вашия великденски козунак още по-вкусен.
11 Април
Каква е разликата между пащърнак и корен от магданозРазлики между пащърнак и корен от магданоз. Кулинарна употреба на пащърнака и корена магданоз. Ползи на пащърнака и корена от магданоз. Най-фината разлика между двата зеленчука е вкусът им.
09 Април
Съвети за приготвянето на козунациВеликден наближава. Това е най-светлият пролетен християнски празник. Всеки човек свърза празника с нещо от традициите около него. Най-често това са боядисаните яйца и козунакът.
02 Април
Как се прави най-крехкото и сочно пиле?Няма нищо по-лошо от това да прекарате часове в приготвянето на печено пиле, а в крайна сметка то да стане сухо. Толкова сухо, че да се налага през хапка всички да посягат към чашите с вода.
01 Април
5
Подходящи подправки за свински езикПреди да ви покажем кои са подходящите подправки за свински език е важно да знаете, че за да е вкусен, той трябва първо да е сварен и обелен.
01 Април
Подправките за вашите вкусни картофкиОт това какво ястие искате да приготвите от любимия компир, зависи и какви подправки за картофи ще използвате, но тук ще се спрем на най-характерните. За да приготвите вкусни картофки, непременно добавете към тях тези аромати
31 Март
Кулинарна техника за направа на торта ШахматШахматната торта е вкусен и класически десерт, който е идеален за всеки повод. Шахмат тортата е многопластова торта, която се състои от шахматнни ивици. Приготвяне и сглобяване на торта Шахмат
29 Март
Най-добрите плънки за домашни равиолиРавиолите са изделие от тесто, което се пълни с различни продукти. Външно напомнят на известните руски пелмени, но технологията и сервирането им е различна. Най-добрите плънки за домашни равиоли:
25 Март
Колко време се пекат различните видове месаажно е да се знае точното необходимо време, за което определен вид месо се оставя във фурната, за да бъде изпечено перфектно. Време за печене на основни видове меса. Колко се пече Стек? Колко се пече патешко?
19 Март
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други