Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим писани яйцаКак да си направим писани яйца
14 Април
Един от символите на Великден са именно яйцата. Всяко едно семейство запрята ръкави и започва да майстори прекрасни картини върху тях. Как да си направим писани яйца?
Съвети при печене на козунакСъвети при печене на козунак
13 Април
Козунакът е едно от любимите ястия, които консумираме на християнския празник Великден. Съвети при печене на козунак:
Как правилно да замесим и сплетем козунакКак правилно да замесим и сплетем козунак
12 Април
Козунакът е емблематичен за пролетния празник Великден. Освен това е и любима закуска на мнозина през цялата година. Купените козунаци радват с приятен вкус, но винаги е по-сладко да замесите козунак вкъщи:
Как да си направим френски лучен микс за супаКак да си направим френски лучен микс за супа
11 Април
Приготвянето на френски лучен микс за супа е лесно и във възможностите и на начинаещи кулинари. Нужни са само 5 съставки за приготвянето на сухия френски микс за супа
Вкусни и ефектни поръски за козунациВкусни и ефектни поръски за козунаци
11 Април
Има много вкусни и ефектни поръски за козунаците! Независимо дали предпочитате цветна захар, захаросани цитрусови кори, парченца шоколад, поръските ще направят вашия великденски козунак още по-вкусен.
Каква е разликата между пащърнак и корен от магданозКаква е разликата между пащърнак и корен от магданоз
09 Април
Разлики между пащърнак и корен от магданоз. Кулинарна употреба на пащърнака и корена магданоз. Ползи на пащърнака и корена от магданоз. Най-фината разлика между двата зеленчука е вкусът им.
Съвети за приготвянето на козунациСъвети за приготвянето на козунаци
02 Април
Великден наближава. Това е най-светлият пролетен християнски празник. Всеки човек свърза празника с нещо от традициите около него. Най-често това са боядисаните яйца и козунакът.
Как се прави най-крехкото и сочно пиле?Как се прави най-крехкото и сочно пиле?
01 Април
5
Няма нищо по-лошо от това да прекарате часове в приготвянето на печено пиле, а в крайна сметка то да стане сухо. Толкова сухо, че да се налага през хапка всички да посягат към чашите с вода.
Подходящи подправки за свински езикПодходящи подправки за свински език
01 Април
Преди да ви покажем кои са подходящите подправки за свински език е важно да знаете, че за да е вкусен, той трябва първо да е сварен и обелен.
Подправките за вашите вкусни картофкиПодправките за вашите вкусни картофки
31 Март
От това какво ястие искате да приготвите от любимия компир, зависи и какви подправки за картофи ще използвате, но тук ще се спрем на най-характерните. За да приготвите вкусни картофки, непременно добавете към тях тези аромати
Кулинарна техника за направа на торта ШахматКулинарна техника за направа на торта Шахмат
29 Март
Шахматната торта е вкусен и класически десерт, който е идеален за всеки повод. Шахмат тортата е многопластова торта, която се състои от шахматнни ивици. Приготвяне и сглобяване на торта Шахмат
Най-добрите плънки за домашни равиолиНай-добрите плънки за домашни равиоли
25 Март
Равиолите са изделие от тесто, което се пълни с различни продукти. Външно напомнят на известните руски пелмени, но технологията и сервирането им е различна. Най-добрите плънки за домашни равиоли:
Колко време се пекат различните видове месаКолко време се пекат различните видове меса
19 Март
ажно е да се знае точното необходимо време, за което определен вид месо се оставя във фурната, за да бъде изпечено перфектно. Време за печене на основни видове меса. Колко се пече Стек? Колко се пече патешко?