- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да си направим доматен сок
23 Септ.
Жана Г.
Кулинарни СъветиКак да обезсолим маслини
22 Септ.
Пламена M.
Кулинарни СъветиС какви храни и ястия да поднесем Мерло
20 Септ.
Пламена M.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Замразяване на месо и колбаси във фризерВече размразеното месо се приготвя като прясно, но за много ястия не е необходимо месото да се размразява напълно - достатъчно е само да поомекне малко.
20 Септ.
1
Зимнина от ябълкиЗимнината от плодове може да е също толкова разнообразна, колкото тази от зеленчуци. Най-лесни са компотите. До тях се нареждат всички сладка и мармалади, които сладко–сладко похапваме на топло в къщи през зимата
19 Септ.
Как да си изпукаме пуканкиНа всеки от нас са познати така удобните пакетчета с пуканки, предназначени за микровълнова печка. Въпреки това няма нищо по-вълнуващо и приятно, а също и изключително вкусно, сами да изпукаме пуканките.
16 Септ.
1
Най-добрите мезета за бираБирата – тази любима напитка на млади и стари. Както всяко алкохолосъдържащо питие, така и бирата изисква подходящото мезе. Тук ще намерите ползотворни идеи за най-добрите бирени мезета.
15 Септ.
Кои кестени са ядливи?За ядене се използват сладките кестени, които са плодовете на дървото сладък кестен. Французите са известни с култивирането на кестени, на които дори се посвещава специален празник всяка година.
14 Септ.
Да си изсушим зелен фасулИзсушаването на зеленчуци е вид консервиране на продукта. То представлява отнемане на влагата от него, чрез естествено нагряване от слънчевата топлина или изкуствено в пещи (фурни).
13 Септ.
Какво закусват в Ирландия и ШотландияТипичните закуски за Ирландия и Шотландия са доста близки, както една до друга, така и се доближават до типичната английска закуска.
09 Септ.
Кулинарна употреба на дървесната китайска гъбаКитайската дървесна гъба е съставна част от много китайски ястия, като ги прави много по-вкусни и здравословни. Затова са предпочитани от много любители на китайската кухня по света.
08 Септ.
Приготвяне и темпериране на шоколадНяма толкова вкусни продукти, като приготвените у дома. Тук ще намерите съвети как да си приготвите домашен шоколад, както и съвети как се темперира.
07 Септ.
Тъмна или светла бира?По презумпция повечето любители на бирата предпочитат светлата бира през лятото, а тъмната – през зимата. Това може би е така, тъй като тъмната бира се счита за по-тежка от светлата.
06 Септ.
Как да си изпечем лешнициРазличните видове ядки изискват различен начин на печене и консумация. Лешниците са изключително вкусни и полезни ядки, които можете да си ги приготвите сами у дома.
05 Септ.
С какви храни и ястия да поднесем РизлингРизлингът е универсално вино за всяка изискана маса. Финият баланс на захарта и киселинността позволява това великолепно вино да бъде поднасяно с най-различни ястия – зеленчукови, месни и рибни.
04 Септ.
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 719
Основни Рецепти
15 245
20 596
Други