PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиДа си съхраним грозде за зимата
21 Септ.
Нина Норд
Кулинарни СъветиДа заменим пърженето с печене
19 Септ.
Анонимен
Кулинарни СъветиЕстествени бои за сладки
15 Септ.
2
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да готвим соятаСоята е бобова култура и понякога може да ви отнеме доста време, за да се свари, също както при боба. За по-бърз начин, можете да я сварите в тенджера под налягане.
13 Септ.
Как да изсушим смокиниСмокините се сушат на слънце, за да поемат топлината на слънчевите лъчи. Когато узреят първите смокини, се берат, сушат се, разпръснати върху решетки и покрити с марля или тънък плат.
13 Септ.
Как да съхраняваме праскови и нектариниНай-важното при съхраняването на прасковите и нектарините е да ги премествате внимателно, тъй като и най-леката травма на плода води до загниване.
12 Септ.
Как да готвим риба тонФилето на рибата тон се запържва на тиган или се пече на грил или на фурна. Френското ястие клафути от риба тон с маслини ще стане любимо на семейството ви.
11 Септ.
Да си замразим чушки за зиматаЗамразените чушки са много удобни съставки за всяко ястие, тъй като могат да се добавят както в зеленчуковите, така и в месните манджи. Замразените чушки могат и да се пълнят.
11 Септ.
Тънкости при приготвяне на пържолиПриготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им.
11 Септ.
22
Как да си изсушим босилекБосилекът е една от най-ароматните подправки и ако го изсушите правилно, вълшебният му аромат ще се запази дълго. Така ще имате цяла зима под ръка вкусна и ароматна подправка
10 Септ.
1
Как да ядем мидиАко мидите са почистени предварително, няма нищо сложно в консумацията им – те трябва просто да се хапнат на една хапка. По-сложно е, когато мидите са с черупките си, които са съвсем леко отворени.
10 Септ.
1
Как да съхраняваме картофи?През зимата картофите изискват специфични условия на съхранение. Картофите се съхраняват на сухо и тъмно, а също така проветриво място, което е недостъпно за студовете.
09 Септ.
Дресинг за салата с червен портокалС червен портокал, който е символ на Сицилия, можете да приготвите не само алкохолни коктейли и плодова салата, но и да го използвате за направата на дресинг за салати и сос за риба.
08 Септ.
Как да си направим стафидиНай-вкусните стафиди стават от грозде без семки. Стафидите са полезни и вкусни. Когато огладнеете между храненията, една шепа стафиди е добра алтернатива на нездравословните десерти.
08 Септ.
2
Да си изсушим ябълки за зиматаЯбълките се сушат на слънце или във фурна. Ако ябълките, които ще сушите, не са достатъчно сладки, се прави захарен сироп така, че да е достатъчно сладко за вашия вкус.
08 Септ.
За и против китайската кухняПолезното в китайската кухня се крие в различните видове водорасли, подправки и всевъзможни зеленчуци, които съдържат вещества, които са полезни за човешкия организъм.
06 Септ.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 082
Основни рецепти
15 321
20 781
Други