Най-новото
Разгледай най-новите статии, рецепти и съвети в Gotvach.bg.
По-полезна алтернатива на олиото, когато пържим тестоНе може да се отрече, че пържените храни не са особено здравословни, но има няколко начина, по които можете да намалите нанесените щети от пърженето на тесто. По-полезни масла за пържене на любимите бухтички и мекички
Защо по-често трябва да хапваме моркови?Морковите са едни от най-консумираните и употребявани в българската кулинария зеленчуци. Морковите са изключително полезна храна, която трябва да хапвате редовно. Ето няколко важни причини да ядете повече моркови
КорнишониКорнишоните притежават страхотни кулинарни качества. Те могат да се употребят в прясно състояние или да се мариноват. Когато се влагат самостоятелно в туршия с корнишони, се овкусяват със сол, захар и оцет.
Вкусни идеи за кето пицаСъществуват различни вариации на кето пица, от които можете да изберете такава, която отговаря на вашите предпочитания.
8 вида протеинови прахове и как действатОгромните кутии протеин, които вашият инструктор ви кара да взимате за по-добри резултати, се предлагат в различни разновидности и всяка ви въздейства по различен начин. 8 вида протеинови прахове и как действат.
Ръководство за начинаещи любители на РозеВкусна лятна напитка, виното Розе представлява повече от очарователно му име и красив цвят! Ето кратко ръководство за всички неща: как е на вкус, какво е специално за него и с какви храни се съчетават най-добре.
Седем вида сирена, идеални за пицаАко пицата със сирене е любима ваша храна , тогава защо да не вземете правилната смес от сирене, за да можете да си направите своя собствена у дома, когато пожелаете!
Храни, които предотвратяват мигренатаПравилното хранене може да помогне както за предотвратяване, така и за облекчаване на непоносимото главоболие. Храни, които предотвратяват мигрената:
Кулинарните традиции в УкрайнаУкраинската кухня е богата на вкусове и хранителна стойност. Едно от най-популярните ястия е боршът. Украинците са измислили борша и той е станал символ на националната им кухня отпреди 300 години.
АспартамАспартамът е изкуствен подсладител, от групата на високоефективни подсладители. Състав и вреди от аспартама. Смята се, че аспартамът може да причини 92 болести.
Ацесулфам КАцесулфам К, познат като Е950, е изкуствен подсладител. Ацесулфам К е 200 пъти по-сладък от захарта. Ацесулфам К е нискокалоричен, но редица изследвания му приписват канцерогенни ефекти.