PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКупешки храни, които можете да приготвите лесно сами
02 Дек.
Теодора Мещерова
Кулинарни СъветиСъвети при приготвянето на кафяв ориз
29 Ноем.
Теодора Мещерова
Кулинарни СъветиКак да съхраняваме правилно киселото зеле
25 Ноем.
Теодора Мещерова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да съхраним червеното цвеклоЧервеното цвекло се съхранява най-добре в мазе, тъй като там няма възможност за проникване на слънчева светлина, а температурата е ниска.
21 Ноем.
Най-здравословните начини за приготвяне и консумация на яйцаЯйцата са евтина, но невероятно питателна храна. Яйцата съдържат сравнително малко калории, но са пълни с протеини, витамини, минерали, здравословни мазнини. Как се готвят здравословно яйца - всички тайни
21 Ноем.
Осоляване на рибаОсоляването на рибата е традиционен и лесен начин за нейното съхраняване. Осолената риба може да се съхранява дълго време. За осоляването на риба се използва едра сол.
20 Ноем.
Как да си изсушим чесън?Всички знаем, че чесънът е много полезен. Ако отглеждате чесън и имате добра реколта, но не знаете как да го съхраните и за зимата - то тази статия е за вас. Как да изсушим чесъна за зимата?
20 Ноем.
Как да си направим хубаво кисело зелеПреди да започнете трябва да знаете, че за да си направите хубаво кисело зеле, то вие трябва да се съобразите с времето, когато започвате. Как да си направим хубаво кисело зеле?
20 Ноем.
Правилните подправки за зелен фасул и бобВ много национални кухни към ястията от фасул се прибавя смес от счукано синапено семе, кориандър и кимион. Традиционно в българските рецепти за боб се добавя джоджен и чубрица.
17 Ноем.
1
Кратко ръководство за приготвяне на греяно виноГреяното вино е чудесно допълнение към уютното по-хладно време. Кратко ръководство за приготвяне на греяно вино в домашни условия.
17 Ноем.
Жълт лющен грах - какво е и как се готвиКак се готви жълт лющен грах? Нарича се още фава грах, защото в Гърция е известно блюдо - фава - жълто пюре, приготвено от нахут, белен грах, жълт грах, бакла и още различни бобови растения.
16 Ноем.
Какво да приготвим за хапване, когато сме на път с колаКакво да си приготвите за хапване, когато сте на път с колата? Похапването в колата е особено важно, особено ако сте с деца. Ето сега и няколко идеи за хапване по път. Какво да приготвим за хапване, когато сме на път с кола
16 Ноем.
Сушени мандарини – как да направим и къде да използвамеМетоди на сушене със запазване на цитрусовия вкус на мандарините. Съхранение и използване на сушени мандарини. Можете да изсушите мандарини със или без кората.
13 Ноем.
Кои са плодовите зеленчуци?Човешкият ум разделя растенията на плодове и зеленчуци. Поради това съществува и тяхната слабо известна подгрупа – плодови зеленчуци.
09 Ноем.
Как се замразява тиква?Когато срежем тиква много често не ни трябва цялата и част от нея остава в хладилника докато се развали и я изхвърлим, затова по-подходящо би било просто да я замразим. Ето как да стане това.
09 Ноем.
Какво да сготвим с тикваКъм идеите за използването на тиквата в готвенето нека знаем, че тя няма силно изразен аромат и затова е добре да бъде овкусявана допълнително с по-силни подправки. С какво си пасва тиквата? Какво да сготвим с тиква?
09 Ноем.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други