Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сирена за бяло виноСирена за бяло вино
28 Юли
Чиния със сирене и вино преди или след вечеря е не просто елегантно начало или завършек на храненето, но и навик в съвременната кулинария. Сирена за бяло вино:
Как да направим кремообразен ванилов сладоледКак да направим кремообразен ванилов сладолед
28 Юли
1
За да приготвите кремообразен ванилов сладолед, ви трябват съставки като мляко, сметана, захар, ванилов екстракт и яйца. Вижте повече:
Вино и сирене - основни правила за съчетаването имВино и сирене - основни правила за съчетаването им
27 Юли
1
Важни предпоставки за правилна комбинация на вино и сирене. Вино и сирене - основни правила за съчетаването им. Изборът на вино зависи от степента на зрялост на сиренето. Колкото по-плътна текстура на сиренето, толкова по-
Нови предложения за летни мезета за бяло виноНови предложения за летни мезета за бяло вино
16 Юли
Преди да пиете благородна напитка, се препоръчва да обърнете специално внимание на компанията за нея. А именно бялото вино изисква ярко и вкусно мезе. Кои са подходящите мезета за бяло вино?
Подходящи подправки за толстолобПодходящи подправки за толстолоб
16 Юли
Толстолоб (Labeo rohita) е вид риба, която се отглежда широко в различни части на света поради своята хранителна стойност и вкус, обичан от всички поколения хора по света.
Как да приготвим перфектното панирано пилеКак да приготвим перфектното панирано пиле
15 Юли
Перфектното панирано пиле е сочно, хрупкаво и пълно с аромати. С правилната техника и някои тайни съставки, можете да приготвите невероятно вкусно панирано пиле.
Как да си направим перфектна зелена салатаКак да си направим перфектна зелена салата
05 Юли
Една обикновена зелена салата може да разцъфне като изискано ястие само с няколко добавки. Принципи на добрата зелена салата. Мазнини и протеини в зелената салата. Добавки и подправки за зелена салата.
Овкусяване на свински ребра! Прави се ето такаОвкусяване на свински ребра! Прави се ето така
04 Юли
Свинските ребърца можем да приготвим на скара, можем да ги изпечем в тавичка във фурната, на барбекю и на тиган. Ребърцата можем да овкусим с най-различни маринати и сосове. 4 юли е денят на свинските ребърца
Заквасена сметана и сладкарска сметана - как да я различимЗаквасена сметана и сладкарска сметана - как да я различим
03 Юли
Заквасената сметана и гъстата сладкарска сметана, които можете да закупите на пазара, са два сходни продукта. Различават се заквасената и сладката сметана по начина на приготвяне, по кулинарното си приложение и вкуса.
Кулинарна употреба на ПрошутоКулинарна употреба на Прошуто
30 Юни
Прошутото е едно от най-прочутите италиански деликатеси. То представлява вид шунка, която е от свински бут и се маринова в определени условия. Кулинарна употреба на Прошуто:
Ерусалимски артишок - как да го приготвим наистина вкусенЕрусалимски артишок - как да го приготвим наистина вкусен
29 Юни
Ерусалимският артишок, подобен на маниока, сладък картоф, е есенен зеленчук, който предвещава началото на зимата. Описание на ерусалимски артишок. Как да готвим ерусалимски артишок?
Малтитол - ползи и кулинарни приложения на подсладителяМалтитол - ползи и кулинарни приложения на подсладителя
28 Юни
Често на етикетите се среща изписана добавката Е 965. Зад тези цифри се крие съединението малтитол, познато и използвано като заместител на захарта. Вижте повече:
Как да направим ягодови тарталети без захар и брашноКак да направим ягодови тарталети без захар и брашно
26 Юни
Ягодовите тарталети са сред любимците в категорията сладки кошнички. Ето как да си приготвите ягодови тарталети без захар и брашно. Ягодови тартаелти може да приготвите и без захар и брашно