Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-вкусните плънки за мексиканска кесадияНай-вкусните плънки за мексиканска кесадия
29 Април
Много вкусна плънка за кесадия се получава от пилешко месо и царевица, както и само от изпържени яйца, лук и чушки. Други плънки за кесадия. Класически плънки за кесадия
Подходящи подправки за есетраПодходящи подправки за есетра
28 Април
Есетра е деликатесна риба с изискан вкус, затова е най-добре да я приготвяте с минимално количество подправки, за да запазите естествения ѝ вкус. Кои са подходящите подправки за есетра?
Съвети при готвене на бял амурСъвети при готвене на бял амур
27 Април
Съвети при готвене на бял амур. Как се готви бял амур? Кулинарна употреба на бял амур. Как да готвим риба бял амур?
Гарнитури за дърпано свинскоГарнитури за дърпано свинско
24 Април
Дърпаното свинско е вкусно и универсално ястие, на което можете да се насладите по различни начини. Дърпаното свинско е удоволствие за всеки, особено ако се поднесе с правилната гарнитура
Подходящи подправки за риба щукаПодходящи подправки за риба щука
23 Април
Рибата щука е популярна сладководна риба, която е ценена заради твърдото си, бяло месо и мек, деликатен вкус. Кои са най-подходящите подправки за овкусяване на риба щука?
Как да съхраняваме пресен розмарин?Как да съхраняваме пресен розмарин?
22 Април
Розмаринът е роднина на ментата. Много хора го отглеждат в градините или у дома. Как да съхраняваме пресен розмарин?
Правила за приготвяне на перфектни буритосПравила за приготвяне на перфектни буритос
22 Април
Първоначално буритото се приготвя в Северно Мексико като обикновена смес от месо, сирене и домати, в наши дни стига до цяло самостоятелно ястие. Правила за приготвяне на перфектни буритос.
Кулинарна техника за направа на торта ЕстерхазиКулинарна техника за направа на торта Естерхази
21 Април
Унгарска торта Естерхази се приготвя с хрупкави, умерено сладки и топящи се в устата бадемови блатове и маслено-яйчен крем. Другата особеност на Естерхази е шарката под формата на спираловиден орнамент върху глазурата
Съветите на майстор-готвачите за вкусно Великденско агнешкоСъветите на майстор-готвачите за вкусно Великденско агнешко
16 Април
1
Ястието с агнешко не се приготвя лесно и за да сте сигурни, че ще е идеално за Великден, най-добрите майстор-готвачи дават своите златни съвети за приготвяне на агнешко. Съвети за вкусно Великденско агнешко:
Съвети за направата на вкусен козунакСъвети за направата на вкусен козунак
15 Април
Празниците около Великден повечето от нас свързват с типичния пухкав домашен козунак. Ето как да си направите вкусен домашен козунак. Възползвайте се от нашите съвети за направата на вкусен козунак.
Как да организираме и готвим в малка кухняКак да организираме и готвим в малка кухня
15 Април
Еволюцията в дизайна и разпределението в малката кухня я променят непрекъснато в тон с разнообразния начин на живот. Как да организираме и готвим в малка кухня?
Тънкости при боядисването на яйцаТънкости при боядисването на яйца
15 Април
5
Боядисването на яйца е част от Великденските празници. Те се боядисват в четвъртък или събота преди Великден. Първото боядисано яйце трябва да е в червен цвят. Използвайте восък за рисуване, люспи от кромид лук.
Как да си направим писани яйцаКак да си направим писани яйца
14 Април
Един от символите на Великден са именно яйцата. Всяко едно семейство запрята ръкави и започва да майстори прекрасни картини върху тях. Как да си направим писани яйца?