Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си изсушим лук?Как да си изсушим лук?
02 Септ.
1
Лукът ни радва с безбройните си ползи. Той е задължителен продукт за всяка кухня, тъй като влиза в състава при приготвяне на почти всички ястия. Сушеният лук е добра и удобна алтернатива на пресния кромид.
Полезни съвети за успешно паниране на карфиолПолезни съвети за успешно паниране на карфиол
02 Септ.
Приготвянето на панирания карфиол изглежда много лесно и ефектно. То може да се направи на няколко стъпки:
Как се готви лефер?Как се готви лефер?
01 Септ.
Рибата лефер е позната също като чернокоп или гофан. Това е хищна морска риба, на която тялото е странично сплеснато. Как се готви лефер?
Най-вкусните италиански салатиНай-вкусните италиански салати
01 Септ.
Освен в тестените изделия, Италия има съществен принос по отношение на салатите. Едни от най-разпространените рецепти за свежи и вкусни салати са вдъхновени от италианските сирена.
Кой е най-добрият начин да претоплиш снощната пица?Кой е най-добрият начин да претоплиш снощната пица?
31 Август
Повечето хора са свикнали да претоплят остатъците от вчерашната пица в микровълнова, но специалистите издават, че има и по-подходящ начин тя да възвърне апетитния си вид. Вижте го!
Идеи за гарнитура за риба фагриИдеи за гарнитура за риба фагри
31 Август
Когато се консумира риба, колкото и добре да е приготвена, тя винаги има нужда от някаква гарнитура. Идеи за гарнитура за риба фагри:
Подходящи подправки за риба фагриПодходящи подправки за риба фагри
29 Август
Рибата фагри е позната от древни времена като царска риба. Подходящи подправки за риба фагри:
Тънкости при приготвяне на паниран кашкавалТънкости при приготвяне на паниран кашкавал
29 Август
Ако обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости, които трябва да знаете, за да имате винаги перфектен резултат:
Самбал - здравословни ползи и кулинарна употребаСамбал - здравословни ползи и кулинарна употреба
27 Август
Любителите на пикантни вкусове със сигурност ще останат очаровани от самбала. Самбал - здравословни ползи и кулинарна употреба:
Подходящи гарнитури за ципураПодходящи гарнитури за ципура
27 Август
Една от най-полезните видове риба е ципурата. Нейните хранителни и вкусови качества я нареждат на почетно място в света на кулинарията. Подходящи гарнитури за ципура:
Как да си направим бутер тесто?Как да си направим бутер тесто?
26 Август
Класическият начин за приготвяне на бутер тесто в домашни условия отнема прекалено дълго време – над пет часа. Съществува и бърз начин за приготвяне на бутер тесто.
Брашното от лупина - предимства и кулинарна употребаБрашното от лупина - предимства и кулинарна употреба
26 Август
Едно от най-популярните нови брашна сред потребителите е това от лупина. Брашното от лупина - предимства и кулинарна употреба:
Да си направим пудра захарДа си направим пудра захар
24 Август
Пудра захар можете да получите с помощта на чукче и хаванче. Достатъчно е да изсипете малко количество захар в хаванчето и да я счуквате с чукчето до получаването на фин прах.