Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Алуминиевото фолио за умно почистване на кухнятаАлуминиевото фолио за умно почистване на кухнята
12 Август
Вижте тези 5 умни начина, които показват как да ползвате алуминиевото фолио при почистване на вашата кухня. У дома хората използват алуминиево фолио за съхранение на храна и готвене, но то има много приложения в кухнята
Ето всички плодове, които можете да замразите (Как да го направите правилно)Ето всички плодове, които можете да замразите (Как да го направите правилно)
11 Август
Ето някои от най-добрите плодове за замразяване заедно със съвети как да го направите правилно за минимална промяна в текстурата и вкуса. Как се замразяват правилно плодове
Супер здравословни закускиСупер здравословни закуски
11 Август
1
Закуската е най-важното хранене за деня. Тя дава сили, енергия и тонус за предстоящия ден. Изберете любимата си комбинация, за да посягате с желание към вкусната си закуска.
Соев булгур - предимства и кулинарна употребаСоев булгур - предимства и кулинарна употреба
05 Август
Със соев булгур се подобрява структурата на тестените изделия и печивата и с това тяхната хранителна пълноценност нараства. Соев булгур - предимства и кулинарна употреба:
Традицията по поднасянето и съчетаването на БожолеТрадицията по поднасянето и съчетаването на Божоле
28 Юли
Всяка година французите очакват с нетърпение третия четвъртък на ноември. Надписите на витрините на винарските магазини гласят: Божоле нуво пристигна! Традицията на младото вино Божоле. Ястия и мезета за Божоле
Съчетаване на меса с плодовеСъчетаване на меса с плодове
28 Юли
2
В много страни от древни времена съществува традицията месото да се съчетава с плодове. Така например в Италия тънките резенчета прошуто се сервират с гроздови зърна или със смокини.
Научете се как да готвите с виноНаучете се как да готвите с вино
25 Юли
Независимо дали сте някой, който обича да готви, или просто обичате вино, сега е идеалното време да пренесете кулинарното си умение на следващото ниво. Научете се как да готвите с вино:
Как да овкусим храната без допълнителни калории?Как да овкусим храната без допълнителни калории?
24 Юли
Сосовете и дресингите за овкусяване на храната често са много калорични. Как да овкусим храната без допълнителни калории?
Защо бадемите и черешите са най-добри приятели в кулинариятаЗащо бадемите и черешите са най-добри приятели в кулинарията
22 Юли
Черешите и бадемите образуват една от най-подходящите хранителни комбинации. Защо да ядете заедно бадеми и череши? Защо бадемите и черешите са като най-добри приятели в кухнята и за какви рецепти се комбини
Най-добрите заместители на месотоНай-добрите заместители на месото
17 Юли
Нараства броят на хората в световен мащаб, които търсят растителни заместители на месото. В следващите редове вижте кои са най-добрите заместители на месото:
Кулинарни тънкости при приготвяне на риба линКулинарни тънкости при приготвяне на риба лин
17 Юли
Риба лин е сладководна риба, известна със своите ценни вкусови качества, които я нареждат сред най-предпочитаните видове риба. Кулинарни тънкости при приготвяне на риба лин:
Какво да сготвя със самардала?Какво да сготвя със самардала?
16 Юли
За почти всеки човек, запознат с подправките в кухнята, самардала е познато наименование, което свързват с подправката шарена сол, в която се съдържа и самардала. Какво да сготвя със самардала?
Как се прави туршия от цвекло?Как се прави туршия от цвекло?
15 Юли
Макар че ползите от цвеклото са неоспорими, то неговата консумация не е особено разпространена. Най-известната рецепта с участието на този зеленчук е така познатата и любима туршия, перфектна за зимните студени месеци.